Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"

Gost

/ #724

2015-10-30 09:16

Peticiju potpisujem iz razloga što želim da zaštitim mlade i nevine žrtve vršnjačkog nasilja kojih na žalost ima u velikom broju! Ni jedno dete ne zaslužuje da bude maltretirano i naterano na tako strašan čin kao što je oduzimanje života... a ni da živi sa traumama ostatak života. Potpisujem je što sam i sama roditelj malog deteta koje iduće godine kreće u školu i zbog čega ja već danas strepim umesto da se tome radujem! Zbog roditelja za koje neznam gde i u čemu pronalaze razlog da i dalje žive nakon gubitka deteta i kojima se neizmerno divim na toj snazi i kojima ni na koji drugi način nemogu pružiti apsolutno nikakvu utehu u njihovoj tuzi. Ali zato mogu da pomognem da se tako ne oseća više ni jedan roditelj, i najiskrenije se nadam da ćemo svi mi čiji potpisi stoje iza ove peticije zajedničkim snagama i voljom srca uspeti u tome. Nadam se u ime svih nas koji smo blagosiljani da su naša deca još uvek sa nama i u ime svih onih koji posle nas dolaze! Ovo više nije normalno što se dešava i neko mora nešto da preduzme, pod hitno!