Oduzimanje nacionalne frekvencije Pink televiziji

Zavidan i ljubomoran, nazalost
Gost

/ #355 Re:

2015-09-10 08:51

#308: -  

Respekt, ali molim bez pominjanja politicara, sta je iko bolji od navedenih, takva im je "profesija" i makar ne volio ama bas nijednog politicara na celom svetu i bojkotovao izbore upravo zbog te "profesije" razumem ih jer je sasvim logicno i normalno svakom coveku vlast mila, silne povlastice i privilegije koje idu uz to, a nazalost mislim da bilo koji politicar tesko moze da samostalno odlucuje, nisam znao pre pozadinu oko Kenedija pa zato mislim da nijedan politicar na svetu ne moze protiv "vetrenjaca" kada je iskljucivo dobrobit naroda u pitanju, u suprotnom bi svi imali besplatnu struju, vodu, internet, benzin, skolovanje, zdravstvo,...Ne znam ni kakva je osoba sam Zeljko Mitrovic, cenim recimo da svira gitaru i snima sam dobre spotove, ali i njega razumem da mu je pala kasika u med jer je vidio sta nazalost vecina naseg naroda voli (ja nikako, imam averziju prema tome) a to je upravo folk i sund.....Svi bi mi voleli mozda biti kao oni na tim pozicijama, ali ko nam je kriv sto nismo u mogucnosti pa se koprcamo u blatu.....Voleo bih i ja da sam Hefner ali ko mi je kriv sto nisam....