SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

Gost

/ #6572

2015-09-02 09:44

Golubovici, Pink Panteri, starlete, pevaljke , kurve i kurvice... 24 sata na kojekakvim kanalima , za silne pare i kojesta... valjda za primer omladini da se takav posao i zivot isplati... Znaci mi koji smo decu drugacije vaspitavali, ucili ih nekim drugim vrednostima i pogledima na zivot... mi smo debelo promasili ! Znaci, moje dete sa zavrsenim fakultetom , sa brojnim talentima i umetnickim sklonostima priznatim i u Svetu, znaci i mnoga druga deca isto tako obrazovana, moralna i posvecena pravim vrednostima mogu da mole za posao sa platom od 20 000 dinara u koji spada i 500 dinara toplog obroka za mesec dana. Ponizavaju se kod raznih GAZDA koji su to zvanje stekli jedino kolicinom novca u dzepu. ... Mogla bih ovako dok mi ne ukunu facebook profil . ali ipak mislim da nisam nigde pogresila , kad tad prave vrednosti moraju isplivati na povrsinu, ako i u to prestanemo verovati ... onda stvarno... Putuj Evropo... Ili , putuj moja Jelena i ne okreci se... Znaci... brate... ispostuj me !!! ETO, ZATO!!! Snezana Indjic