PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

Gost

/ #63

2015-06-22 20:20

Unapred se izvinjavam svom stavu, ali, ja i dalje nerazumem zasto ista pokusavate, premijer je toliko jak da ni sam precednik srbije vise nema pravo glasa, sami donose zakone kako njima to odgovara, mediji objavljuju vesti samo ono sto njima ide u prilog, i kad sam vec kod medija, najcesce se koristi onaj termin, daj te neku bolesnu vest gradjana da nevide sta radimo... hoce li neko stati na put tome, mi pojedinci nemozemo, i kad se narod skupi, opet nista nemozemo, hapse nas, i nazivaju delikventima, demostrantima, i jos kakva nam sve imena daju. Ja vas molim, da nepokusavate komunalnu policiju da ukinete, treba nam to, ali normalni ljudi u njoj da rade, a ne seljaci sa vrske cuke koji nisu primljeni u policiju, pa makar komunalac da bude, izigrava vlast u ovo selo :-) malo da se nasalim, izvinite... srusite vlast, narod nek donese zakon i pravilnik politicara, da moraju da snose odgovornost za svoje postupke, u nasoj zemlji toga nema, pa nam se hag mesa jer to sami nemozemo, pa nam plus pride jos oni diriguju i gledaju nas kao divljake... STA JE POTREBNO DA SE 5 OKTOBAR PONOVI???