PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

Gost

/ #642

2015-01-28 12:43

Snimak hapšenja devojke,zato sto joj ova zemlja nije omogućila pristojan život(kao ni mnogim poštenim građanima) da za platu moze da kupi kartu,me je duboko potresao. Prosto sam uplašena u kakvoj zemlji živim. U zemlji u kojoj oni koji su pokrali mnoge državne firme, samo promene radno mesto(isto lagodno i dobro plaćeno) i to u ISTOJ FIRMI, slobodno se šetaju bez i malo srama,a hapse nekog ko hleba nema da jede, a kamoli da kupi kartu!!!!! STRAAAŠNOOO!!! I to neka izmišljena policija kojoj su lopovi na samom čelu ove države omogućili da se ponaša ovako gnusno!:( Prvo te osiromaše, pa te onda još i ponižavaju. Užas! Uskoro nećeš smeti ni popreko da ih pogledaš! Komunalna policija je bruka za ovaj narod i u sred krize kad nema para(kako "naš veliki vođa AV" kaže), kad skidaju 10% na i onako bedne plate i penzije,zapošljavaju 800 komunalnih policajaca???? To nam je sigurno sad najneophodnije! Prosvetnim radnicima ništa ne treba, zdravstvenim radnicima, takođe?! Negovaćemo isprane mozgove,jer takvi najviše odgovaraju,jer su najposlušniji!:( Svrhu postojanja OVAKVE komunalne policije za dobrobit naroda ne vidim! Ogorčena sam! Jadna je država kojom upravlja čovek sa kupljenom diplomom i bez karaktera! Bolju komunalnu policiju ne možemo ni da očekujemo!:(