PETICIJA: STOP UBIJANJU NAPUŠTENIH PASA!

Gost

/ #1322

2014-10-24 08:32

Jasam introvertna osoba stoga mi nije cilj da se eksponiram u medijima u cilju poziranja. Vec sam sve rekao putem fejsa. Da, medijska kampanja je obavezna kroz koju treba direktno provocirati grad Bg, gradonacelnika, a zatim i Srbiju koja menja ustav iz dana u dan i gde se ne zna razlika u hirearhiji. Apelacioni sud ili obican pandur....Moja sugestija je da se prestane sa lajkovanjima i predje na dela, a to je izaci na ulice. Problem je u narodu i mentalitetu. Ali ipak nas ima dovoljno koji bi mogli dobrom voljom, organizacijom kao i sastavljanjem srucnih timova:za medijsku kampanju, ljudi iz oblasti veterine, raznih dobrovoljaca gde bi smo se svi udruzenim snagama izborili za donaciju lekova (injekcije protiv besnila, stenjecaka, macje kuge, hepatitisa, zatim dontral tablete protiv glista i raznih preparatya protiv ostalih parazita kao i silne povrsine nicije ili neiskoriscene zemlje za silne zivotinje koje bi tu zivele u miru. Mi mozemo izgraditi tj ograditi zemlju ogradom sami, ali sve mora biti crno na belo po ustavu. Tu je i hrana....koju sam nedavno donirao...Hvala