ZA ŽUĆU KOJI JE BRUTALNO DAVLJEN OD STRANE SINTERA!!!

Gost

/ #1369

2014-07-16 11:15

sobzirom da sam rodjena i odrasla tu na Studentskom Trgu i da je to moje mesto rodjenja duboko sam se potresla kada sam procitala ovu pricu o psu Zuuci.Pridruzujem se peticiji za pustanuje tog neduznog psa da nebi zavrsio kao i stotine pasa u Nemackoj kao pokusni kunici za razne medicinske eksperimente sto se ovde uzasno mnogo radi i da su tavi psi po komadu oko 300 evra.
Uskoro ce to biti zestoko obelodanjeno u medijima poimence ko to sve radi i bice velikih iznenadjenja. Do sada je to sramezljivo pisano o tome a sada sledi kampanja protiv trgovine psima. Tim pre se pridruzujem vise ovoj peticiji kako Zuca ne bi zavrsio kao jedan u nizu pasa za eksperimente. Taj sto ima agresivnog psa je on zasluzio da bude priveden, jer ocito nije sposoban da se brine o psujer pas ispoljava agresivnost potaknut necim, a to je definitivno gazda tog psa ili je pas pod nekim bolestima cija je nuspojava agresivnost.
Zato sam uvek za zivotinje jer ljudi su, kao i u ovom primeru gori od svake zivotinjekoja se vodi prirodnim instinktima a covek navodno ima razum, strasno.
Sacuvajmo Zucu!!!