ZA ŽUĆU KOJI JE BRUTALNO DAVLJEN OD STRANE SINTERA!!!

Gost

/ #1146

2014-07-15 09:37

Zivim vec 40 godina u ulici Vuka Karadjica preko puta STUDENSKOG PARKA,U TOM PARKU JE ZA SVE OVE GODINE BORAVILO MNOGO PASA LUTALICA KOJE SMO HRANILI.Nikada ni jedan pas lutalica nije napao ni jedno dete ni coveka.Uzasavam se ovakvom ponasanju sintera prema psu koji je u tom parku bio voljen od dece i svih vlasnika pasa koji svakodnevno borave u istom parku setajuci svoje ljubimce.Ja imam dva psa i pre dve godine sinteri su se okomili na cuvenog ZUCU iz Knez Mihajlove ulice,koga smo svi iz ovog kraja mnogo voleli i hranili.Nekim zlim ljudima je smetalo sto ZUCA laje pa su u jednom danu poslali 10 prijava da ga sinteri odvedu.Uspeli smo da ga odbranimo pod uslovom da ga sklonimo sa ulice.ZUCA je kod mene,brinem o njemu,setam ga,on je predivan lajavko i posto je vec jako star rastanak sa njim ce biti jako bolan.Pitam se kada ce ovaj nas narod da shvati da je pas definitivno covekov najbolji prijatelj. OBRACAM SE SVIMA KOJI NE VOLE ZIVOTINJE,NE DIRAJ TE IH I ONE VAS NECE NAPADATI,NEMOJ TE PREMA NJIMA BITI ZVERI,PUSTITE IH DA ZIVE JER NIJE ZIVOT SAMO ZA VAS.UKROTITE MRZNJU U SEBI !