Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

/ #3791

2014-02-19 08:36

Ja mislim da nije tacno i ne slazem se.
Mislim da je ministar promenio misljenje kad su krenuli da mu pristizu podaci o broju studenata.
U predlogu su i bolonjci i njihovih 48espb po n-ti put...
Ovi komentari dekana Ekonomskog i FON-a su totalno besmisleni..kao njihova reakcija da je predlog ministra predizborni trik nije njihova politizacija, sami sebi upadaju u usta.
Plus, "razmeksavanje" uslova studiranja steti njihovoj efikasnosti..a bolonja funkcionise savrseno, o da, pa se zato ne razmeksavaju svake godine sa NEpovecavanjem bodova za upis, smanjenje gradiva, polaganje ispita preko kolokvijuma parcijalno...
Zasto sve mora da ide preko grbace onih koji su najvise propatili, bore se samo da zavrse ono sto su zapoceli i nikome osim sebi samima nisu na teretu.
Da, slazem se da bi nastao haos ukoliko sami fakulteti budu dobili odresene ruke da vrse razvrstavanje ko moze a ko ne moze da dobije jos jednu sansu i neko produzenje. Ali kako rece Kiko, spremni smo i za radikalizaciju, ali taj haos sumnjam da ce zeleti novoformirana Vlada i Narodna skupstina..

Strpljenje i verujmo pokretacima peticije i advokatici!
Zajedno do pobede!

p.s. Verujte, dok ovo pisem nije mi ni malo lako :( , gori mi pod nogama, broj ispita i zivotne okolnosti necu spominjati, ali i pored toga verujem i imam snage da prevazidjem paniku i strah. Samo ucite redovno , izlazite na ispite, ali najvaznije od svega BRINITE LJUDI O SVOM ZDRAVLJU!! Bez toga ni diploma ni pare, nista ne vredi, samo jedan je zivot, nema reprize!

Za pokretace peticije: Samo mala info..dokle se stiglo sa izradom foruma na kojem bi mogli da pomazemo jedni drugima i da raspravljamo sta god treba, da dajemo jedni drugima podrsku, umirujemo one koji se uznemire itd.. ?

Hvala vam na svemu!