Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

/ #3677 O cenzuri i drugim nemanima ...

2014-02-13 14:14

Da li ste primetili koliko ima zlog i zavidnog sveta?!Pa ako oni nisu mogli ni da upišu studije,a kamoli tek da ih završe,onda ne treba niko!Mi sami sebe finansiramo(u 98% slučajeva)a oni komentarišu kako je omogućavanje nama da završimo po programu po kom smo i upisali "na štetu mladih i dobrih studenata"?!Kliknem na B92 a oni cenzurišu komentare,kao da im neko plaća da raspiruju mržnju između neobrazovanih i Bolonjaca na jednoj strani i nas na drugoj strani!Te kako oni sada siroti moraju na predavanja,vežbe i kolokvijume a mi nismo morali?!Pa na mom fakultetu(nakon I godine)nisi imao pravo nijednu vežbu da propustiš,kolokvijumi su bili uslovni(ne možeš da izađeš na ispit)!Ma sve sam"trust mozgova"koji bi upisao i završio fakultet samo da je hteo ali eto nije hteo!Samo se iznerviram za dž!
Trudim se da se ne nerviram ali je odvratno što ljudi nisu u stanju da šire sagledavaju stvari i situacije;ne obaziru se na vaše žrtve dok studirate,ali već počinju da vas mrze kad vam je diploma"na vidiku" ili kad se zaposlite u struci!
Neki urednik je pre neki dan prokomentarisao u nekim dnevnim novinama(parafraziram):"Naravno da treba omogućiti ljudima da završe studije,pa koja država je toliko neodgovorna i bahata da dozvoli da ostane bez 20.000 intelektualaca!Posebno u Srbiji gde je nizak % intelektualaca,a u 21.veku još uvek imamo dosta nepismenih".

Bez obzira na predloge i izjave,širite peticiju,potpisujte...