Za zdravu opštinu Stara Pazova

Građanin Stare Pazove
Gost

/ #55 <3 STARA PAZOVA <3

2014-02-10 21:00

Ne bavim se politikom niti je pratim, jer me to ni ne interesuje. Izlazim na glasanje i vršim svoju građansku dužnost kako na Republičkom tako i na Opštinskom nivou. Politiku sam pomenuo jer oni u odlučuju da li usvojiti ovo izgraditi ono itd. Ne znam šta donosi izgradnju otpada, tako da ne mogu da pljujem po tome zašto nam treba . Ali mogu da kažem šta mi je LOGIČKI ako se NE IZGRADI ova deponija:

1. Sam naziv deponija ( skladite otpada ( u daljem tekstu otpad ) ) ne zvuči mi ni malo korisno. Kome je otpad doneo dobro ( osim sakupljačima kartona i sekundarnih siovina ( ali pogledajte našta njima liče ruke i koža, tužno je  )
2. Izgraditi otpad na plodnoj zemlji ( ako se ne varam iz priče " starih " to je jedna od najplodnijih zemlja na Balkanu ) je po meni LUDOST
3. Izgradnjom takvog otpada nisam siguran ali ne znam koliko u krug po svim " tablicama, zakonima " to se više ne vodi kao " zdrava " zemlja . Šta će onda oni koji imaju tu zemlju ?
4. Ako je već 5 ( pet ) opština ( za koje ja znam ) odbilo da se ne gradi na njihovoj opštini, logično mi je da tu nešto " smrdi " . Da to valja pristala bi i prva opština
5. Pristajanjem na ovu deponiju automatski povlači pristajanje na ko zna koju sledeću deponiju ili šta već , znači zdravi živote ćao
6. Čim je to " smeće " znači ne miriše. Samim tim širenjem tog smrada uništavaju se drugi usevi a i sam život građana St. Pazove i okoline
7. NE DAM STARU PAZOVU i više mi ni jedan razlog NE TREBA !!!!
8. VALJDA SE I MI NEŠTO KAO STANOVNICI OVOG DIVNOG SREMAČKOG MESTA NEŠTO PITAMO ?!

N.