Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

/ #3418 Majci Terezi

2014-02-06 21:47

Tek sad sam na miru mogla da sednem i da procitam sve ovo sto se danas desavalo, kao i Vas odgovor i odluku da se vise ne oglasavate ovde. Moram, u svoje licno ime (a verujem da tako oseca i ogromna vecina ), da Vam kazem da sam veoma tuzna zbog toga, jer svaka vasa rec medju ovim komentarima je ulivala dodatnu nadu, predstavljala podstrek, ohrabrivala nas i ujedinjavala do zajednickog cilja. Ali moram, pre svega da Vam kazem, da u potpunosti razumem Vasu odluku. Ponekad se pitam kako ste i do sada za mnoge stvari imali strpljenja. Zao mi je samo sto ce zbog ovoga "stradati" mnogi studenti kojima ce pomoc, mozda tek sada biti potrebna, jer nasa borba je tek pocela, i svasta ce se jos desavati. No, ostaje nam da se sami sada borimo sa tim ovde.
Zelim Vam najpre da ozdravite i da ubuduce pazite vise na sebe. Hvala Vam za nesebicnu pomoc koju nam sve vreme pruzate, prosto ne nalazim reci kojima bih Vam se zahvalila, a koje nisu vec hiljadu puta izrecene ovde.
Sa nadom da cemo uskoro slaviti nasu pobedu, i da cemo imati prilike da Vas upoznamo i da Vam se licno zahvalimo, ukoliko Vi to, naravno, budete zeleli.
Svako dobro i sve najlepse Vam zelim!

P.S. A ostaliom kolegama bih porucila neka je na cast svima onima koji su sve vreme raznim neprimerenim, provokativnim, infatilnim, svadjalackim komentarima doveli g-dju Lidiju u situaciju da se odluci na jedan ovakav krajnje radikalan potez ( sami ce se prepoznati). Mislim da treba duboko da se zapitaju sta su radili sve ovo vreme na ovim stranicama i na koji nacin su se borili.