Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

/ #2896 Strahinja

2014-02-01 23:16

Ja mislim da oko 1000 potpisnika za 15 dana nije malo, uzevsi u obzir da se mnoge kolege indiferentno ponsaju i cekaju druge da se za njih izbore. Slazem se da bi broj potpisnika mogao da bude veci,ali tako je kako je.
Ono sto je najvise u igri je NOVAC kojim bi mi trebalo da upotpunimo ispraznele budzete fakulteta i zato se oni grcevito drze svojih stavova oko prelaska, a da smo studenti drugog reda mislim da je to vise nego evidentno. Ja jos nisam ni na jednom ispitu doziveo da me prof.pita koliko kolega do kraja, ajde da vidimo da polozite, ako ste se trudili, ako ste ucili ... ne vidim nesto da se pristup prof. promenio, cak je mogu slobodno reci jos i gori, ali mi se borimo i pored toga nekako uspevamo da polozimo ispite. Nismo gomila neradnika i luzera, mozda neko od nas stvarno postane neko i nesto i bude mnogo mnogo bolji od ovih "savrsenih", ako to uspe iko od nas znace kome da zahvali. Nadamo se uspehu, jer jedino onaj ko nije pokusao taj nije ni uspeo. I Cercil je jedva zavrsio 8. razred koji je nekoliko puta ponavljao pa ga nije omelo da postane istorijska licnost koju ceo svet zna i pamti. Eto toliko od mene i imajte vere u sebe!!!