Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

M&M

/ #2892 Prvo i osnovno Beskrajno Hvala

2014-02-01 21:50

Molio bih Majku Terezu i pokretace peticije da ne mogu oni biti odgovorni za razne ljude koji se ovde pojavljuju i komentarisu. Ovo je sve anonimno i niko ovde ne odgovara za izreceno. Mislim cak ni politicari ne odgovaraju za izreceno, sem mozda padom rejtinga. Mozda su mnogi ovde novi. Pre svega novi po pitanju foruma i organizacija tog tipa, gde svako iznosi svoje misljenje. Ovo je sve normalno i ja iskreno sam ocekivao mnogo vise pesimizma, ozlojedjenosi, manjka smopouzdanja, nepoverenja i svega onog sto dugo studiranje nosi kao nus pojave. A da ne pricam o tzv. insajderima koji namerno sabotiraju svu konstruktivnu pricu po bilo kom osnovu.
Prema tome, beskrajno Vam hvala na ovim komentarima koji ulivaju poverenja i daju pojasnjenja svim novim koji komentarisu, ali nemojte svaki komentar shvatati toliko ozbiljno i primati srcu.
Od Vas je dovoljno da se svremena na vreme pojavite i prokomentarisete dalje akcije koje preduzimate da bi svi potpisnici i oni koji Vas podrzavaju a njih je velika vecina ovde bili upoznati sa daljim koracima i da im ulijete novu energiju za dalji rad. A kao dokaz tome mogu Vam se pohvaliti da sam polozio ispit skoro i uverim Vas da ste meni ulili novu energiju i dali podstrek za dalji rad. A mnogima ovde dajete isto. Prema tome budite ponosni na sebe i studente koji saradjuju sa Vama i nastavite u tom smeru. A od svih nas (ili velike vecine) imate punu podrsku i podstrek. Dakle ono ste ste Vi dali meni ja dajem Vama.