Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Izaberite nadimak

/ #2891 Subjekt

2014-02-01 21:48

Najpre da se zahvalim svima,ne samo pokretacima peticije i gospodji Lidiji (iako bez njih ne bi bilo ni nase nade,mora se napomenuti),vec i ostalima koji zele,na bilo koji nacin, pozitivno da uticu na ovu akciju!
Molio bih takodje one koji to ne zele,da svoje slobodno vreme provedu negde na drugom mestu.
Ja studiram exp.fiziku u Beogradu,imam 3ipo ispita do kraja i vec sada mi je jasno da to necu uspeti da zavrsim do 30.septembra. Cak i u tom slucaju,nece biti nekih vecih promena za mene,platicu neki dinar i dobiti 2-3 laka dodatna ispita. Ali mi je muka vise od toga sto ceo zivot,u cilju postizanja bilo cega pozitivnog,covek mora da se bori protiv ove drzave,koja ocigledno lose stvari redovno menja za jos losije. Verujem da od nas starih studenata,koliko god da nas je (vidim da se pominje opseg od 6 do 30 hiljada),50% njih jeste tu gde jeste jer je bilo neozbiljno,da se ne lazemo. Upravo to su oni koji ovde lupetaju gluposti i flertuju...to su verovatno radili i sve ove godine,i za njih je dzabe produziti rok i 20 godina. Ali ne treba da se zaboravi da ostaje ovih drugih 50%,od kojih su neki zrtvovali skoro sve za taj faks,ali iz raznoraznih razloga nisu jos stigli do cilja. To treba podsetiti dragog nam ministra,za koga ja do juce nisam ni znao. Takav covek na takvom mestu upravo i govori o gorenavedenom nacinu resavanja losih stvari od strane nase drzave. Placamo kauciju milion dolara nekom banditu (srbin je,ali nezasluzuje to da bude),kako bi ga oslobodiili iz SAD-a,a sa druge strane pojedinima od nas koji zelimo da unapredimo ovu zemlju a jedva sastavljamo kraj sa krajem,zeli da se zakine osnovno pravo,a i da se usput izbije jos neki dinar iz dzepa. Od sveg srca zelim da uspemo u ovoj akciji,i zato i ja jos jednom molim vec pomenute ljude sa viskom slobodnog vremena da se ovde ne pojavljuju. Strasno sta sam sve procitao. A ostalima svaka cast! Samo napred i pobedjujemo!