Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Majka TEREZA

/ #963 BEZ PANIKE:

2014-01-12 19:37

#960: -

Molim Vas, ne samo Vas, već i sve ostale, BEZ PANIKE.

Nema razloga da kod svake medijske vesti reagujete panično, stresno, uplašeno. Zašto sebi nanosite dodatnu štetu, sada kada ste tako solidarni i imate svoj cilj i nekoga ko je spreman da taj vaš cilj pretoči stručno u zahteve koji su realni, objektivni, ostvarivi i mogući. Sve pratimo, mnogo toga znamo, u stalnom smo kontaktu i dogovorima, a za nekoliko dana ćemo moći da vam pružimo mnogo, mnogo više konkretnijih informacija.

Peticija mora da se širi, da se povećava broj upisanih i da se bude strpljiv još nekoliko dana.

Jedini sa kojima bi trebalo nadležni da razgovaraju smo svi mi: organizatori ove peticije, potpisnici iste i ja-pravna zastupnica, pa ih i ovom prilikom pozivam, ukoliko čitaju ove komentare (a mislim da ih čitaju mnogi iz zemlje, pa i nadležni), pozovite nas na razgovor ukoliko smatrate da smo vam potrebni. Lično mislim da ste imali mogućnosti i do sada da sami sve pokrenete i rešite  bez ove peticije, no kako niste, iz vama znanih razloga, mi smo tu, čekamo vaše pozive.