PETICIJA: STOP UBIJANJU NAPUŠTENIH PASA!

RAZUMNI VLASNIK PSA

/ #645

2013-12-08 00:06

Povraca mi se vise od laznih ljubitelja pasa. Vi ste licemjerni! Vi ne volite pse. Da volite pse ne biste govorili da je njihovo prirodno staniste grad, jer to nije niti moze biti. Te zivotinje se pate po gradu, ali pored te patnje napadaju ljude. Prekjucer sam bio svjedok napada - 6 pasa lutalica su napali zenu koja je gurala kolica za dijete i u njemu bebu od nekih godinu dana. Krvolocni psi su isli da napadnu bebu. Situacija je bila grozna, ali posto smo rastjerali te zvijeri zena i dijete nisu fizicki ozlijedjeni. A stres koje je to jadno dijete je dovoljan argument za sklanjanje tih zivotinja sa ulica, da ne napominjem hiljade primjera gdje su ljudi izujedani ili cak kada je djevojcica u Travniku poginula radi pasa lutalica.

Volite pse. Stvarno ih volite. Udomite ih onda vi licemjerni lazovi.

Ja volim sve zivotinje pa i pse. Zato sam i udomio psa koji je kod mene vec 8 godina. To je moj pas i ja se o njemu brine. Psi lutalice me ne interesuju i mogu svi biti eutanizirani. Vi koji ste protiv toga idite mojim primjerom i bar jednog psa udomite. Prestanite pizditi preko neta i udomite jednog psa. Sta, necete??? Pa zar ne volite navodno zivotinje? Ah volite, ali necete obaveza!? Molim lijepo!? Ne volite vi onda pse ako su oni za vas dosadna obaveza. Povraca mi se od vas, lazni licemjerni ljubitelji pasa.

PS nemojte da vam pada na pamet da poredite ljude i zivotinje. A o navodnim muciteljima pasa kao buducih masovnih ubica reci cu slijedece: Hitler je imao pse!