Vuk Max nije kriv već neodgovorni roditelji!

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Vuk Max nije kriv već neodgovorni roditelji!

Gost

2014-04-23 10:44

ma nije samo ponašanje u zoo vrtu mjesto gdje se roditelji ponašaju nesavjesno,uđite u bilo koji lokal,restoran,baštu da popijete piće ,da predahnete,mala djeca idu od stola do stola ,mene to iritira i nervira i kao da su zabavljači oni se tu šetaju,kao da traže aplauze a roditelj apsolutno ne mari za takvo ponašanje.Ako je njima njihovo dete zabavno možda drugom nije i niko ne ide u restoran,na kafu ,na piće da gleda kako ga nečije dete zabavlja.
Osuđujem samo roditelje a nikako tu jadnu životinju koja je odrasna na rukama ljudi takoreći,sigurno pas nije agresivan i ne snosi nikakvu krivicu.
Svakakvih roditelja sam se nagledala,majka sam jednog dvadesetogodišnjaka,uspješnog studenta i znam šta pričam.Od malih nogu ih NE uče kako gdje u kojoj situaciji da se ponašaju nego je sve po sistemu SVE MOŽE I GDE HOĆE! SAMO SU RODITELJI KRIVI,POTPUNU ODGOVORNOST SNOSE!

Gost

2014-04-23 10:45

Ostavite jadnog vuka na miru i zovite socijalnu sluzbu radi zanemarivanja i ne vodjenja racuna o dvogodisnjem ditetu.

Gost

2014-04-23 11:01

vik nije kriv...

Gost

2014-04-23 11:03

Vuk nije kriv!!! Dete ne sme ici bez nadzora roditelja!!! Roditelji su krivi sto ne cuvaju svoje dete!!! Vuk je samo branio svoju teritoriju. Zao mi je za devojcivu, ali vuk nije kriv!!!!!

Gost

2014-04-23 11:10

....NARAVNO DA VUK NIJE KRIV , ON JE BIO U SVOM OGRADJENOM DELU , PROPISANOM ZAKONOM I SA PRATIOCEM ...NEKA RODITELJI BOLJE PAZE SVOJU DECU ...A NE SVALJUJU SVOJU KRIVICU NA DRUGE.
...SVE POHVALE BEOGRADSKOM ZOO VRTU , ZAPOSLENIMA , VOLONTERIMA I DIREKTORU ZOO VRTA ...
...PREDSEDNIK NVO VANJA & ALFA ...

Gost

2014-04-23 11:35

upravo tako gde su ti roditelji gledali da bi dozvolili malom da mu se vuk priblizii

Gost

2014-04-23 12:02

Roditelji su krivi, jer ne paze na svoje dete. Vuk je divlja zivotinja i on samo brani svoju teritoriju.Roditeljima je duznost da cuvaju svoju maloletnu decu. Prvo roditelji puste svoju decu da lutaju naokolo, a posle im je kriv djavo kad im se nesto desi. Zato roditelji, cuvajte svoju decu da ne biste dosli u ovakvu situaciju. Sada treba vuk Max, ni kriv ni duzan da ispasta zbog necije neodgovornosti!!! SRAMOTA!!! Ja sam na vukovoj strani. Zao mi je za devojcicu, ali krivi su RODITELJI, A NE JADAN VUK!!!

Gost

2014-04-23 12:03

krivica je svakako roditelja pa da nije vec bi bilo slicnih incidenata.najlakse je okriviti zivotinju koja nezna da se brani.bezobrazno sa njihove strane!!!!

Gost

2014-04-23 12:20

Sve je jasno!

Gost

2014-04-23 12:21

Uvek je kriv neko drugi...

Gost

2014-04-23 12:26

To nisu roditelji,bilo ih je troje bar i niko od njih troje ne moze i nece da pazi dece od dve godine,kako ih nije sramota i posle je zivotinja kriva.Roditelje ovde treba kazniti i u zatvor.Idiotizam primitivni.Mogu da idu odmah iz Srbije.

Gost

#37 Re:

2014-04-23 12:28

#1: -

sta je dete uopste trazilo u ogradjenom delu gde je bio vuk??? Detetu tamo nije bilo mesto, a kako je uslo tamo, to je krivica roditelja, a ne vuka!!!!!

Vuk je nije ni ugrizao niti "NAPAO" kako pisu, vec je samo oborio!!!!!

RODITELJI SU TI KOJI SU KRIVI STO STO NISU VODILI RACUNA GDE IM JE DETE OTISLO!!!!!

Gost

#38 Re: Неправда и пристрасан приступ

2014-04-23 12:33

#12: Даница Дробац - Неправда и пристрасан приступ

BRAVO DANICE!!!! TREBA RODITELJE OPTUZITI ZA NEODGOVORNOST!!!!! Ali izgleda da kod nas u Srbiji nema takvih zakona!!!!! Da su u nekoj drugoj zemlji roditelji bi snosili krivicu bez ikakovog pitanja, zato stoo su bili neodgovorni. 90% bi im socijalno oduzelo dete, zato sto ne maju odgovornost i ne mogu da brinu o njemu!!!!!

Vuk ne bi snosio nikakvu odgovornost jel on nije kriv. On je bio u ogradjenom prostoru u kom treba da bude, a ne obrnuto!!!!

Gost

2014-04-23 12:36

Budale od roditelja .
Neko

2014-04-23 12:54

Majka sam dvoje dece i imam pitanje umesto komantara. Da im se dete otrglo kraj neobelezenog puta, po kome jure automobili, koji ne mogu da zakoce na vreme i ne daj boze da se desila nesreca, ko bi bio kriv? Nije kriva zivotinja, nije kriv zoo vrt, vec roditelji, koji sada zele da zarade na nesreci svog deteta.. Sramota!!!!!

Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)

2014-04-23 13:41

Gost

2014-04-23 14:19

''RODITELJI'' , kako vas bre nije sramota!!!
Da tuzite zoo samo da bi izvukli pare!
Fuj bre, STIDITE SE!!!
Niste vi sposobni da cuvate dete!

Gost

2014-04-23 15:17

Cuvam dvogodisnje dete i nikad je ne pustam, a da nisam sa rukama nad njom!!! Kad bih je pustila da seta naokolo sama bila bi dovoljna grancica ili manja rupa i neravnina na putu da se saplete, padne i povredi. Zato sam uvek nadvijena nad njom, pa i kad trcka drzim je za kragnu, jer dete do 5 godina nije sposobno da samostalno luta naokolo. Na zalost, u parkicu vidjam brojne majke koje se skupe u gomilu, ogovaraju, a deca od godinu, dve, tri im trce sama naokolo i padaju, a onda one vicu na njih...Predamnom je deckic od nepune dve godine dva puta pao i bila je luda sreca sto jednom u rupi nije slomio cevanicu, a drugi put razbio nos, pritom sam ga JA drugi put kad je protrcao pored mene i moje devojcice koju cuvam u poslednjem trenutku zgrabila za kragnu, jer je poleteo preko velikog stepenika. NE RAZUMEM KAKO NEKO MOZE BILO GDE DA DETE DO 5 GODINA PUSTA DA SE UDALJAVA OD RODITELJA I KAKVI SU TO RODITELJI KOJIMA JE VAZNIJE DA PRICAJU TELEFONOM I OGOVARAKJU SA DRUGIM RODITELJIMA DOK SE DECA RAZBIJAJU NAOKOLO???? PREMA TOME, NIJE KRIV NI VUK NI ZOOLOSKI VRT, VEC RODITELJ KOJI MOZE DA DOPUSTI DA DETE OD DVE GODINE BUDE UDALJENO OD NJEGA NA VISE OD POLA METRA, ODNOSNO NEDOSTUPNO NJEGOVIM RUKAMA U SLUCAJU DA SE DETE SPOTAKNE!!! VREME JE DA SE NEODGOVORNI RODITELJI KAZNJAVAJU, DECA OD DVE GODINE SE NE SMEJU PUSTATI SAMA, ONA NE ZNAJU JOS NI STABILNO DA HODAJU I SVAKA PREPREKA NA PUTU MOZE BITI OPASNA ZA NJIH. ZA MENE SU TI RODITELJI LUDACI!!!

Gost

2014-04-23 15:22

Peticija je jedini nacin da se borimo protiv nepravde koja nam se cini svaki dan. Nije dovoljna nebriga,maltretiranje i osuda u svakom incidentu sa psima lutalicama, ulicnim macama nego sad napad i na divlje zivotinje.
Sreca nasa sto imamo takav tim u zoo vrtu , jer bi ga vec razni tajkuni izmestili razorili sta god samo da dodju do sto vise novca. Ne dirajte nam ZOO.

Gost

2014-04-23 15:54

vidi se sa snimka koji je uradjen da je vuk ocigledno veoma mlad i razigrad i jos je celog zivota u neprestalnom kontaktu sa ljudima.Ovo je greska roditelja,isto tako to dete prepalo bi se i od psa da tako odreaguje...U svemu se nazalost vidi prilika za lakim novcem u ovom slucaju odsteta. Za sta?! za to sto niste objasnili detetu ili ga samoinicijativno pustili..?
vlada
Gost

2014-04-23 16:34

kad sam cuo vuk napao devojcicu,...jao bre kako? i to bas u zoo vrtu gde se bas vodi racuna o tim stvarima, gde je sve ogradjeno i zna se gde se zalazi a gde ne! kad ono stene,..to je vuk koliko je moja macka tigar :)

Gost

2014-04-23 17:36

Ja sam vec objavila na svom zidu svoje ne slaganje u vezi osude ZOO vrta i dizanja fame oko toga kako je vuk napao dvogodisnje dete, a ispostavilo se da je, maltene, dete napalo vuka, pardon, stene vuka jer priznacete, to nije isto. U neposrednoj blizini tog mesta su kiosci,prodavnice suvenira pa su roditelji verovatno bili zabavljeni kupovinom a nisu obracali paznju na dete,dok nije zaplakalo. Po meni,centar za socijalni rad bi trebao malo da se pozabavi njihovimm nacinom cuvanja deteta,koje ocigledno nije kako t
reba. Da su bili u planini dete je moglo da padnw u provaliju,koga bi onda tuzili?Drvece i kamenje?
Meklaud

#48 Re:

2014-04-23 17:41

#43: -

Pa upravo ste rekli sve sto treba, i ne samo to vec su svoju nebrigu i nemarnost resili i debelo da naplate tuzeci ZOO Vrt. SRAMOTA. Treba Vuk Bojovic da presavije tabak i tuzi njih za uznemiravanje zivotinja,obzirom da je dete usetalo u njegov ogradjeni prostor i gde mu nije mesto, vec u roditeljskim rukama. Svuda po vrtu su upozorenja da ne treba prilaziti zivotinjama i dirati ih a kamoli ulaziti u njihov prostor.

Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)

2014-04-23 18:56

Gost

2014-04-23 19:08

RODITELJE TREBA KAZNJAVATI ZA SVE PROPUSTE A MNOGO IH JE JER " NEMAJU KAD " DA SE POSVETE SVOJOJ DECI,PA STO STE IH RADJALI,AKO NECETE DA VODITE RACUNA O NJIMA???? NE ODLAZE NA RODITELJSKE SASTANKE,SVE SE " ZAVRSAVA " SMS-OM,VIBEROM ....SRAMOTA...SVAKOG NODGOVORNOG RODITELJA KAZNITI TAKO STO CE POHADJATI SKOLU GDE CE CE NAUCITI DA VODE BRIGU O DECI,A TOJ IDEJI RAZMISLITE.POZDRAV IVANA N.