PETICIJA: Poštedite nas predizborne kampanje
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji PETICIJA: Poštedite nas predizborne kampanje
Gost |
#1762011-12-11 22:04Ova peticija mora pokazati koliko drzavni funkcioneri i lokalne birokrate i politicari,ne resavaju prave probleme drustva,i da Srbija sve vise tone u nejednakosti u socijalnom i zakonodavnom smislu!Ovom peticijom glasam,da ne glasam na sledecim izborima jer svaki dan cujem o prevaram drzavnih instiucija nad obicnim gradjanima,na selu i u gradu. Podrzavam ovu peticiju u nadi za istinom i pravdom! |
Gost |
#1772011-12-13 10:32Suviše toga se ima za reći, ali ograničiću se samo na najnoviji, slučaj "Kapičić", kao jedan od najboljih dokaza o neprekidanoj povezanosti svih potonjih sa prethodnim režimima. O razočarenju u 5. oktobar, o Koštuničinih (i nažalost, naših) OSAM protraćenih godina, o koaliciji obećavajućeg DS-a sa ideološkim podmlatkom i akterima Miloševićevih zločina, o najgoroj, najmučnijoj, najpogubnijoj privatizaciji, o mrcvarenju preostalog naroda na Kosovu, o... Treba da sledimo primere Slovenije i Hrvatske. Srbija ima čestitih, nepotkupljivih, poput gospodje Borke Pavićević, Slobodanke Turajlić, itd. Bitno je da svi razočarani glasači, birajući novu opciju, kažu definitivno zbogom svim prethodnim MEŠETARIMA! |
Gost |
#178 Re:2011-12-15 12:04 Bravo za komentar ! Ponoviću citat jer je u njemu suština : " NE TREBA NAM PROMENA VLASTI, TREBA NAM PROMENA SISTEMA" ! |
rtex2k |
#179 gost2011-12-15 12:19Smucilo mi se da cujem bilo sta o politici. Ja zaradjujem dok oni trose moj novac i jos mi se smeju u lice. More mars, tamo odakle ste i dosli. Glasam protiv svega sto prati politiku i poslanike i ministre i...... |
Gost |
#1822011-12-16 23:36Ma,nemam snage više ni da komentarišem bilo šta,jer DOĆERAŠE CARA DO DUVARA! |
Gost |
#1842011-12-17 23:01Bez predizborne kampanje bili bi cistiji (moralno i materijalno), bogatiji za najmanje nekoliko miliona eura (od cega bi se napravilo nekoliko obdanista),ustedeli bi silno vreme nasih gradjana, a konacan efekat u politickom smislu bi bio taakodje pozitivan - gradjani bi glasali za one partije za koje su vec opredelili na osnovu dosadasnjih rezultata, a ne praznih i laznih obecanja....... |
Nemo |
#186 Novi oblik glasačkog listica kao spas za Srbiju2011-12-19 05:45Bilo bi dobro da se na sledećim izborima uvede dodatno glasačko polje sa tekstom : |
.... |
#187 Re: Novi oblik glasačkog listica kao spas za Srbiju2011-12-19 21:38#186: Nemo - Novi oblik glasačkog listica kao spas za Srbiju Jel mozes da stavis link ili br clana zakona gde se govori o ovome? Ja sam trazio svuda i nisam nasao... |
Gost |
#1902011-12-21 08:07Posle svakih izbora imali su mandat tokom koga su imali priliku da se pokažu na delu. Kako su stranke koje imamo, iste već godinama i sve su nam dobro poznate, sa potpuno istim likovima, a nijedne nove ni na vidiku, predizborna kampanja nema nikakve svrhe. Svaka od stranaka je bila na vlasti što imenom stranke, što likovima koji ih predstavljaju. Dozvolite da sami procenimo, bez vaših besmislenih hvalospeva, vaš učinak. Imate li svrhe uopšte ? |
Gost |
#1912011-12-21 10:21Ovoo nam je jedini spas, bar za sada, dok ne smislimo nešto delotvornije. |
Gost |
#1922011-12-21 11:00Rekao sam već da je ovo odlična stvar i jedini način da se izborimo, makar za najosnovnija ljudska prava i život dostojan ćoveka dok ne smislimo nešto delotvornije.Mada, i kao pisac i humanista, mislim da ovakve metode, koliko god se demokratskim činile, u Srbiji i sa ovaakvim "demokratama" na vlasti, neće dati adekvatne rezultate. Čovek mora da bude tolerantan prema onima koji to. takođe, jesu, a ovi nisu i ne zaslužuju nikakav demokratski odnos, šta god to značilo. Ovde je u pitanju opstanak jednog naroda, a za ostvarenje takvog cilja nema tog sredstva koje ne bi trebalo staviti u funkciju. Prema ljudima-ljudski, prema neljudima, a ovi to jesu, onako kako i zaslužuju. Možda oni nisu ni svesni svog pogubnog delovanja, ali mi jesmo, mi smo ih doveli sa ulice i mi imamo apsolutno pravo, čak obavezu, da ih uklonimo, ako već neće sami da se uklone.U protivnom, ovo će biti mrtva zemlja, umrtvljenog naroda, što bi svako ko još racionalno misli trebalo da zna i da se u skladu sa tim organizuje. |
Gost |
#1932011-12-22 15:51Обавимо то што краће и што брже, расподелите мандате својим опуномоћеним и ничим самосталним заступницима за притискање дугмића и увлачење картица и радимо нешто конкретно. Хвала |
Gost |
#1942011-12-23 22:44Kampanja već uveliko traje, URS je vrlo aktivan na terenu po Beogradskim opštinama. Njihovi kandidati kritikuju loše privatizacije, težak paradoks. Ne mogu da zamislim šta će ostali sve da izvode kad krenu..jer ih ova peticija sigurno neće sprečiti. |
Ja sam elita! Gost |
#1952011-12-26 19:45Predlažem da se ogavni eufemizam "POLITIČKA ELITA" raskrinka kao providni pokušaj tih šalabajzera da se okite tuđim perjem. Čuj, ELITA!!! Beskrupulozni, gramzivi diletanti, šarlatani i šibicari - ELITA!? U toj farsi dosta su im pomogli i ulizički novinari koji su svojevremeno kriminalni ŠLJAM nazivali "ŽESTOKI MOMCI SA ASFALTA". Sada ih zovu "KONTROVERZNI BIZNISMENI".Rasčistimo sa terminologijom - dakle, POLITIČKI MUFLJUZI - Kradljivci naše budućnosti. Ukrali su nam i ono poslednje i najvrednije: nadu.
|
Gost |
#196 Gost2011-12-26 21:23Poštedite nas predizborne kampanje promo-spot za 0 dinara ;) http://www.youtube.com/watch?v=fpx31TXBxhk&feature=share |
Mažem motku govnetom |
#1982011-12-26 21:43Neka oni spremaju kampanju - mi ćemo da spremamo jaja (mućkove, a može i truli paradajiz). |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Слобода за Андреjа Гњота!
Подршка иницијативи Покрета Срба Крајишника за Резолуцију осуди геноцида НДХ над Србима
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
13257 Kreirano: 2024-11-26
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1628 Kreirano: 2024-12-14
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1193 Kreirano: 2024-12-18
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
1759 Kreirano: 2024-12-05
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2638 Kreirano: 2024-12-13
VRATIMO AUTOBUSKA STAJALIŠTA PUTNICIMA
684 Kreirano: 2024-12-09
Podrška studentima i zaposlenima Visoke poslovne škole u Novom Sadu
3747 Kreirano: 2024-12-12
Pismo podrške bivših učenika Gimnazije u Velikoj Plani slobodarskim naporima njenih maturanata
221 Kreirano: 2024-12-20
Podrška studentima
2424 Kreirano: 2024-12-06
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
6269 Kreirano: 2024-11-18
Članovi akademske zajednice Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici: podrška studentima
367 Kreirano: 2024-12-11
Podrška omladini Srbije
65 Kreirano: 2024-12-16
Lekari i zdravstveni radnici za studente!
61 Kreirano: 2024-12-16
PODRŠKA STUDENTIMA - RADNICI RTS-A
52 Kreirano: 2024-12-20
Ne zelimo prvu zonu kod železnicke stanice
37 Kreirano: 2024-12-17
Solidarnost aktera u kulturi sa studentima u blokadi fakulteta u Srbiji!
310 Kreirano: 2024-12-09
Peticija za promena zakona o drzanju i koriscenju metal detektora
20 Kreirano: 2024-12-18
Stop haraču u Vlasotincu!
90 Kreirano: 2024-12-05
Pismo podrške književnih prevodilaca studentima u blokadama
19 Kreirano: 2024-12-21
Вратимо углед Земунској гимназији
466 Kreirano: 2024-08-20