ПОНИШТЕЊЕ ЗАКОНА О СМАЊИВАЊУ ПЕНЗИЈА У СРБИЈИ

ПОНИШТЕЊЕ ЗАКОНА О СМАЊИВАЊУ ПЕНЗИЈА У СРБИЈИ / Saopštenja / Konferencija za stampu i tribina / Komentari

Gost

2018-01-26 07:07

To Jovane samo ostro i na prvu loptu dosta je vise pljacke, nego sta treba uraditi da prikazemo medjunarodnoj javnosti da nam je oteta privatna svojina da oni izvrse pritisak na vladajucu oligarhiju. Treba 27.02 da nas bude do sada u najvecem broju nego ikada do sada

Gost

2018-01-29 12:15

Bravo,
Šta je sve prošlo mimo zakona do sada,biće ovo teška borba - ali moramo da smo ujedinjeni i istrajni!

Gost

2018-01-29 15:04

Predlog za mirno rešenje spora ( sa dokumentacijom) sam poslala poštom (sa povratnicom) u Republičko pravobranilaštvo. Iz Sombora sam i nisam član nijednog udruženja penzionera, sindikata ili političke partije.
Takođe, poslala sam kompletnu dokumentaciju sa punomoćjem u kancelariju Udruženja sindikata penzionera Srbije (Dečanska, Beograd).
Šta je potrebno da, nadalje, učinim?

Gost

2018-01-29 17:33

Posrovani,gospodine Jovane i svi moji penzioneri,koji nisu slepi kod ociju!
Svaka cast i stojim uz vas!
U Krusevcu pisemo pio fondu,ljudi traze svoje. Sve to negde govori da je mnogima jasno da je ovo protivustavna i protivzakonita placka.
Verujem da cemo se izboriti za zakonitost i vratiti oteto!
Veliki pozdrav i podrska

Gost

2018-02-19 07:53

pocela su da stizu resenja o razlici isplacenih i zakonskih iznosa penzije gde pise da Fond nije u nadleznosti da isplati razliku, treba nam tekst zalbe na to resenje!!!!! Hvala