Vratite nam Klasik TV!
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Vratite nam Klasik TV!
johnny winston |
#51 Re:2016-08-11 18:22#32: - Upravu ste,treba promeniti operatera.Potpisao sam ugovor radi odredjenih kanala,a operater ih skida bez obrazlozenja ili ,makar, obavestenja. |
Gost |
#522016-08-12 17:15Zato sto ovo nije prvi put da SBB onemogucava gledanje nekog kanala. Platio sam uslugu koja je ukljucivala i ovaj kanal, i mislim da je bezobrazno od strane kablovskog operatera da ovo radi samovoljno, cak ne obavestavajuci korisnika. Ovo su radili i sa Travel, Fox Crime i SciFi. Takodje su i cenu menjali kako i kad su hteli. |
Gost |
#532016-08-13 07:29KLASIK TV Taj kanal sam jedino i gledao Nazalost ne znam sto su ga ukinuli sa TELEMACHA
|
Gost |
#542016-08-13 11:53Odlican kanal za sve ljubitelje domace kinematografije. Art filmovi, kratki i animirani filmovi..fenomenalan spoj. Mislim, da bi sbb trebalo da obrati paznjui na nas korisnike a ne da samovoljno iskljucuje i ukjlucuje kanale. Mi smo ti koji ih placamo, od nas zavise a ne mi od njih. |
Gost |
#562016-08-15 19:34Jedini kanal na nasem jeziku koji često gledam. To je bilo moje vreme opuštanja i zabave ,uz starije i novije filmove iz regiona . |
Gost |
#592016-08-16 01:44Zato sto je to kanal koji volim da gledam.SBB nema nikavo pravo da mi ukida kanale i skrembluje koje uredno placam |
ja iz Zenice |
#602016-08-16 08:27Zao mi je sto su ukinuli KlasikTV. Kako sam pregledao razne kuce, haman da su ga sve kuce i ukinule. Ne znam razlog, da li su ovi iz KlasikTV-a trazili vece pare ili je nesto drugo u pitanju? Ja sam htio cak da napustim TELEMACH i da se prebacim u drugu kucu samo zbog KlasikTV-a, ali vidim da ga nigdje i nema, a nema ga ni na internetu online. Primjetio sam u zadnje vrijeme da su poostrili autorska prava jer neke domace filmove ili sl. ne mogu skinuti ni sa foruma, niti sa YouTube-a, niti sa neke druge stranice, a niti sa torrenta, Pirate bay-a itd. Srecom te neke filmove sam odranije skinuo. Pa ne znam je li i to razlog - autorska prava - sto nema KlasikTV-a. Hocu da kazem da ni internet nije vise sto je bio. Nekada prije ukucas bilo sta na GOOGLE, recimo nekog glumca prezime i ime, GOOGLE izbaci sve o tom glumcu, gdje je sada, sta je rucao prije 5 minuta, sta ima u ormaru itd., a sad kad ukucas prezime i ime tog glumca u GOOGLE, izgleda da moras platiti 5$ da bi otvorili samo njegovu Wikipediu, a kamoli ostalo. Morace pirati da rade u smjenama da ovo raskrinkaju, a ne da se izlezavaju. Jedino se bojim ako GOOGLE, FACEBOOK i dr. placaju procentualno pirate da odustanu od raskrinkavanja, onda je obican narod nadrljo. Ako bude tako, narod ce morati u daljnjoj perspektivi da se iskljuci sa svih kuca i sa interneta jer isplatnije je dati nekom recimo iz Beograda i Zagreba ko se bavi prodajom filmova ili drugog materijala, isplatnije je njemu dati mjesecnu preplatu od 40 KM (20 EUR) za kupovinu filmova i drugog neceg. Ti sto prodaju filmove oni bi ti ljubili stope za te pare (za tu preplatu) i snimili bi ti recimo u jednom cugu mozda sve domace filmove, a poslije toga sve sto zazelis, pa mozda bi ti od ushicenja snimili i filmove koji jos nisu ni napravljeni, dakle "unaprijed filmove". Malo sam ovo pisao i satiricno, ali vrlo ozbiljno, jer inace preplata za sve te kuce ko fol neke pakete, sve je to vrlo bezobrazno skupo za Balkanski standard. Ufol oni nesto održavaju, instaliraju opremu i softver i to je sve. Nije to meso ili voce da se mora odmah prodati da se ne bi pokvarilo. Imaju neki monopol i drze cijenu i poskupljuju. Sto se tice cijena na Balkanu bi zbog standarda paketi (razne preplate), trebali bi biti simbolicni, a odmah bi bio i veci odziv, skoro svi bi bili stalni preplatnici, mozda bi raznim kucama cak bio i veci profit. Uostalom upitajte posto su paketi na zapadu i kolika su njihova primanja pa ce vam biti sve jasno. Vidite kako je djelovalo na me ukidanje KlasikTV-a, da je moja prica otisla skoro u drugom pravcu, a da nije ukinut ovaj kanal nista vam ne bi ovo pisao niti bi bio uzrujan i nasikiran.
|
Gost |
#612016-08-16 16:18... ja jedino gledma na TV-u samo Klasik TV ... ostale kanale samo šaltam na daljinskom, ne samo ex yu filmovi ili šta već .... nego i dokumentarce ... ma KLASIK TV je bio po meni najbolji kanal na SBB-u .... e sad što je došlo do prekida ... nešto se debelo tu desilo ... mnogo mi je krivo što više nema Klasik TV-a . Jugoslav. |
Gost |
#632016-08-17 14:05potpisao sam zato što samo to gleedam na TV-u!!!, od prvog avgusta ja ga i ne palim, TV, proverim samo dal ima na 83 kanalu Klasik TV , a ono samo sneg .. to jes ništa ... i ugasim . jbg ... |
Gost |
#652016-08-19 20:57U moru gluposti koje nam operateri nude nađe se tu i tamo poneki biser koji se ne rukovodi "onim šta narod želi". Jebi ga. Narod želi i Klasik TV. Zdravlja radi. |
Aleksandar SBB Mašić Gost |
#662016-08-23 07:181) Operater je bez moje saglasnosti i bez ikakvog objašnjenja i bez najave o nameri ukinuo jedan kanal. |
Gost |
#672016-09-17 18:36BEZ KLASIK NEZELIM DABUDEM PREDPLATA TV TOTAL PO ISTEKU UGOVORA ODJAVICU GA |
Fugna |
#682016-09-18 18:17Ukinu najbolji kanal, na stranici za peticije 67 komentara...bagra derikoža ukida šta i kada im se ćefne, dupedavci paradiraju a Srbija ćuti.. Otišli smo u tri lepe ! Treba nam pičkousti diktator kad smo jajare ! |
Gost |
#692016-09-28 10:15Zato, ker pogrešam filme, ki so jih vrteli na Klasiku.Upam,da program kmalu vrnejo na TV zaslone! |
Marko Gost |
#70 Clasic tv2016-10-07 19:12Vratite nam nase dosta mi je americkih kanala gde propagiraju nasilje i ubijanja ,hocu bre da gledam domace filmove sa nasim zvezdama
|
zoki |
#712016-10-25 18:06zasto ste iskljucili klasik tv mnogo je dobar kanal ima dobrih starih dokumentaraca i domacih vilmova za vrwme jugoslavije molimo vratite klasik |
Gost |
#722016-11-15 18:08Klasik je u našem domu bil najgledaniji kanal..Ima nas 3 u obitelji.Vratit klasik tv..Necemo Amere niti demonstraciju njihove sile preko seruja i filmova.. |
Duki |
#732016-12-03 17:23Da li mi pretplatnici SBB operatera, koji ostavljamo silan novac svakog meseca, imamo uopste neka prava, sem prava da taj novac i ostavljamo. Vratite Klasik TV ! |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Подршка иницијативи Покрета Срба Крајишника за Резолуцију осуди геноцида НДХ над Србима
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
13230 Kreirano: 2024-11-26
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1608 Kreirano: 2024-12-14
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1153 Kreirano: 2024-12-18
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
1719 Kreirano: 2024-12-05
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2628 Kreirano: 2024-12-13
VRATIMO AUTOBUSKA STAJALIŠTA PUTNICIMA
663 Kreirano: 2024-12-09
Podrška studentima i zaposlenima Visoke poslovne škole u Novom Sadu
3746 Kreirano: 2024-12-12
Članovi akademske zajednice Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici: podrška studentima
367 Kreirano: 2024-12-11
Pismo podrške bivših učenika Gimnazije u Velikoj Plani slobodarskim naporima njenih maturanata
208 Kreirano: 2024-12-20
Podrška studentima
2416 Kreirano: 2024-12-06
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
6259 Kreirano: 2024-11-18
Podrška omladini Srbije
65 Kreirano: 2024-12-16
Lekari i zdravstveni radnici za studente!
60 Kreirano: 2024-12-16
PODRŠKA STUDENTIMA - RADNICI RTS-A
43 Kreirano: 2024-12-20
Ne zelimo prvu zonu kod železnicke stanice
35 Kreirano: 2024-12-17
Solidarnost aktera u kulturi sa studentima u blokadi fakulteta u Srbiji!
306 Kreirano: 2024-12-09
Stop haraču u Vlasotincu!
90 Kreirano: 2024-12-05
Peticija da se sat na Železničkoj stanici U Novom Sadu zauvek zaustavi na 11:52 časova kao trajno sećanje na nastradale
1475 Kreirano: 2024-11-14
Peticija za promena zakona o drzanju i koriscenju metal detektora
20 Kreirano: 2024-12-18
Smena direktora Jovine gimnazije
269 Kreirano: 2024-12-02