Kazniti odgovorne za mucko ubistvo psa petardom za docek 2016 god
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Kazniti odgovorne za mucko ubistvo psa petardom za docek 2016 god
Gost |
#22762016-01-04 23:04Muka mi je od INFATILNIH i INFERIORNIH psiho tipova koji muce neduzne zivotinje...Pozivam ih da pokusaju mom psu staviti petardu u usta ukoliko im to podje za rukom..Upucala bi ih bez ikakvog razmisljanja.."Napali su me njih trojica a ja sam bila sama" |
Gost |
#22772016-01-04 23:04Monstruozno...Najstroza kazna za bolesnike...RIP ANDJELE, sada si svakako na boljem mestu... |
Gost |
#22782016-01-04 23:09sto sam je potpisa??? zato sto neki retard koji je tataraa u glavu ide ulicom i ubija pse pa treba njemu nabit petardu u dupe, ok bačajmo petarde al moramo li pse mučit??? Srbijo dokle si stigla propalice |
Gost |
#22792016-01-04 23:10Ko ne voli zivotinje nevoli ni ljude.samo bolestan um moze nesto tako strasno da uradi psu il bilo kojoj zivotinje. Toliko bola naneti zivom stvorenju to strasno ta trojica moma treba strogo da se kazne |
Gost |
#22802016-01-04 23:12Potpisav zatoa sto gi sakam zivotnite mnogu i nemozam da svatam kakvi lugje mozat ova da go napravat so kakvo srce ama ova ne se lugje ova se monstrumi ,,,gospod da im vrati so ista mera da stradaat kako kucenceto so stradase,,,ccc psihopati odete lecete se nekade ne besot da go isfrlate na zivotnite bolni umovi |
Gost |
#22822016-01-04 23:15Zato sto smatram da bi nakazu trebalo kazniti ali ga prvo unakaziti tako sto mu treba vratiti istom merom...Da se ja pitam (a ne pitam se) vrlo rado bi uvela zakon za te monstume...Vratiti istom merom i cao zdravo |
Gost |
#22832016-01-04 23:16Peticiju sam potpisala iz revolta, gneva, besa i ostalih emocija koje se rečima ne daju iskazati, a ne zato sto će ova peticija zaista pomoći da se učionici kazne ili da se promeni svest ljudi, i onih koji sami sebe nazivaju ljudima u ovoj promašenoj zemlji i svetu, o životu i životinjama. Prema nacionalnom zakonodavstvu najstroža kazna zaprećena za ovaj nezamislivi zločin je godinu dana zatvora. Ali i ta kazna nikada neće biti izrečena, jer će sudija uvek naći čitavu listu tzv. olakšavajućih okolnosti. Eliminacija nam nažalost nije dozvoljena, a za prevenciju je potrebno mnogo, mnogo truda, rada, borbe i protesta, vrištati i proliti krv, baš kao ovo nesrećno drago božije stvorenje, koje je nadam se svom dušom i bićem otišlo na neko lepo, srećno mesto gde će biti voljeno, ali nikako nije dovoljno pokrenuti peticiju. Mi nemamo zakone koji štite životinje na pravi način, a i ono malo odredbi koje imamo nemaju primenu u antropocentričnom društvu. Kako onda mislite kazniti? Gandi je rekao: "O progresu nacije se može suditi po tome kako postupa prema životinjama". Progresu? Naša deca odrastaju u ovom društvu. U tom istom društvu žive i roditelji, staraoci i vaspitači koji obrazuju tu decu. Kako je porodica jedan od ključnih faktora kriminaliteta, nažalost, neki od njih stvaraju čisto zlo. I zlo rađa zlo. Dakle, rukovodeći se time, i ja sam zla ako bih rekla da se nadam da će učinioce ovog neizrecivog zla i one koji su isto na bilo koji način omogućili zadesiti mnogo strašnija sudbina nego ovo nedužno stvorenje. I neka sam. Ali to nije ni pravda za ovo jadno biće niti solucija za prevenciju. Zbog toga se molim da će se društvo probuditi i osvestiti, ili da će neke sposobne, savesne i plemenite grupe pojedinaca svom svojom voljom delovati na narod i državu da to učine. Bol, šok, strahota i užas ovog čina zla uteruju mi pesimizam i strah u kosti, ali i motiv i nagon da se protiv istih borim. Molim vas, borite se sa mnom. |
Gost |
#22852016-01-04 23:28Sve te olose od ljudi treba kazniti na taj isti nacin , cak i goree ! |
Gost |
#22862016-01-04 23:28Nadam se da ce ova peticija pomoci da monstrumi od ljudi budu kaznjeni zbog ubistava pasa petardama, ali i bilo kakvog zlostavljanja zivotinja. Mozda kada budu kaznjeni bude uticalo na to da ukapiraju da su i psi ziva bica, ciji zivot nije nista manje vrijedniji od ljudskog. |
Gost |
#22872016-01-04 23:28Ker si tisti debili zasluzijo kazen. Vse najslabse zelim tem izmeckom |
Gost |
#22882016-01-04 23:28Stop nasilju.Zaštitimo životinje.Ima li ova država institucije da se pozabave sa počiniocima ? Razumeo bih da je pas iz znatiželje potrčao za petardom...Ali da mu je namerno,vezanom ubace u usta...Upaljenu?Da eksplodira!?Ovo se ne sme tolerisati! Onda je krv i patnja ove nesrećne životinje nama na dušu...Po zakonu! |
Gost |
#22902016-01-04 23:29VREME JE DA SE KAZNE SVI KOJI MALTRETIRAJU ZIVOTINJE TA DIVNA STVORENJA I NASE NAJVERNIJE PRIJATELJE !!! ZAHTEVAM STROGU KAZNU, ZATVOR ZA IZVRSIOCE OVOG MUCKOG UBISTVA ! |
Gost |
#22942016-01-04 23:31Jednostavno takvu kaljužu u ljudskom obliku skloniti iz društva. Na ovim prostorima najdjelotvornije je oko za oko,zub za zub. Bagri petarde u labrnje i teško da bi se više netko usudio to uraditi. Svaka druga kazna je luk i voda. |
Babadook_dook_dook (I'm coming for you) Gost |
#22962016-01-04 23:35Zašto, ali zašto je ova jadna, bespomocna, nezaštićena, nedužna životinja morala da strada zbog vaše poremećene pameti i psihe??!! Zašto je ona morala da bude predmet vaše poremećene zabave, isvor vašeg nenormalnog smeha??!! Zbog čega je ona stradala, u najtežim, dugotrajnim i bolnim mukama jer je vama bilo dosadno i niste imali čime da se zabavite, zato što ste niko i ništa u ovome svetu, nikoga ne zanima vaše postojanje i vaše prisustvo!! Zato da biste osetili da ste iznad nekoga tj. nečega, da osetite tu ''snagu'', ''nadmoć'', bespomoćnost, njegovu patnju i njegov bol!! I on ima osećanja i oseća i bol i zadovoljstvo,i ima pravo da se oseća nezadovoljnim, uplašenim, srećnim i ima pravo da ide gde hoće i da radi šta hoće, I KO STE VI TO NJEMU DA ODUZMETE?? |
Gost |
#22972016-01-04 23:39zlikovci zaslužuju kaznu, a takođe i dugogodišnji društveno koristan rad sa natpisom na leđima šta su uradili sutra će nekom detetu da urade isto...a onda? po slici se vidi da je pas otrgnut sa lanca dosta je divljanja sa petardama i vatrometima |
Gost |
#22982016-01-04 23:41Uzas. Jadan pas. To samo mogu da urade ozbiljni psihijatrijski bolesnici, koji uzivaju u patnji neduznog bica. Treba ih zatvoriti do kraja zivota. |
Gost |
#22992016-01-04 23:48Zato sto ovakvim monstrumima treba stati na kraj jednom zauvjek,zato sto nitko nema pravo muciti niti jedno zivo bice. |
Gost |
#2300 Re:2016-01-04 23:48šta da radite kad smo u zemlji u kojoj je glavna tema rijaliti farma i ona druga na happy, gde talog zabavlja bazu, a kriminalci postaju glavni junaci, dajući omladini obrazac kako se treba ponašati |
|
Peticije koje promovišu ostali korisnici
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Zahtev za razoružanje Lojalista
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Gašenje portala eVršac
3564 Kreirano: 2025-02-24
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
18488 Kreirano: 2025-02-17
Podrška bivših učenika Pete beogradske gimnazije nastavnicima i učenicima
1168 Kreirano: 2025-02-27
Kamere na semaforima Požega.
876 Kreirano: 2025-02-26
Смена начелнице ШУ Зрењанин и градског већника за образовање града Зрењанина
2175 Kreirano: 2025-02-20
Разрешење дужности Иване Костадиновић, директорке Гимназије Пирот
783 Kreirano: 2025-02-26
HAREM GIRLS ZA EVROVIZIJU
733 Kreirano: 2025-03-01
НЕ резолуцији УН којом се осуђује Русија
593 Kreirano: 2025-02-25
PRIZNAVANJE BENIFICIRANOG STAŽA FRIZERIMA
860 Kreirano: 2025-02-21
Pokažimo da je glas zajednice snažan! Naš stadion – naša istorija!
322 Kreirano: 2025-02-25
UKIDANJE MALE MATURE ZA OSNOVCE I PRIJEMNOG ZA SREDNJOŠKOLCE 2025/26
302 Kreirano: 2025-02-26
"Gašenje" facebook grupe Valjevo BEZ CENZURE
286 Kreirano: 2025-02-27
Dopis Ministarstvu prosvete - roditelji OŠ 20. oktobar
282 Kreirano: 2025-02-24
VUČIĆ DA GOSTUJE U EMISIJI KOD ŠAROVIĆA
749 Kreirano: 2025-02-21
PETICIJA PROTIV UBISTVA PASA-ZA HUMANO REŠENJE PROBLEMA NAPUŠTENIH ŽIVOTINJA
1017 Kreirano: 2025-02-11
Zabrana koncerta Baje Malog Knindže u Užicu
2137 Kreirano: 2025-02-18
PETICIJA - Promena predstavnika Srbije na Evroviziji 2025
212 Kreirano: 2025-03-01
PODRŽI BUDUĆNOST OBRAZOVANJA: ZAHTEVAMO KONKRETNE MERE!
2532 Kreirano: 2025-02-07
Podrška udruženju ,,Heroji Su ulica''
151 Kreirano: 2025-02-22
Peticija za vraćanje izvađene kaldrme u Titel
366 Kreirano: 2025-02-19