Kazniti odgovorne za mucko ubistvo psa petardom za docek 2016 god
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Kazniti odgovorne za mucko ubistvo psa petardom za docek 2016 god
Gost |
#20262016-01-04 13:08Zato sto smatram da je ovo krvnicko ponasanje monstruma koji su ubili NEDUZNOG psa!!!!!!!!!!!!!!!Nadam se da se se pocinoci pronaci i da ce odgovarati za ovo, nemam reci kojim bih opisala moje osecanje-gnev,ljutnja,razocarenje i tuga za jadnim psima koji su svakodnevno zrtve NASILNICKOG ponasanja MONSTRUMA!!!! |
Gost |
#20272016-01-04 13:09Potrebno je hitno uhapsiti, lijeciti i najostrije kazniti, pocinitelje ovog svirepog, brutalnog i sadistickog cina : NASILJA NAD PSOM. ONI KOJI OVO CINE SU PSIHOPATE - BESKRUPULOZNI MANIJACI, KOJO CE BOTI SPREMNI ISTO TAKO ZLODJELO: NASILJA, UCINITI I NAD COVJEKOM! :'( |
Gost |
#20282016-01-04 13:13Zasto sam potpisao??? Pa te umobolne treba kazniti sto teze. Da se ja pitam ja bi ih zatvorio u podrum bez prozora bez icega da spavaju na betonu a da na patosu bude jedno 10 cm vode tu da spavaju da jedu, da vrse nuzdu sve u toj vodi. Pa onda ima dati da se istusiraju dobiju cistu odecu pa ih ponovo vratiti u isti podrum!.... Mozda zvucim surovo ali ovo je toliko bolesno da sam prosto ljut neopisivo. To je isto kao da su malo dete uzeli i tio isto uradili!!! Monstrumi bolesni!!! |
Gost |
#20302016-01-04 13:23Kako mozete?! Gde ce vam proklete duse posle svih ovih nasih Kletvi?!! Da Bog da vama neko uradi isto to Sto ste vi jadnom nesrecnom psu! |
Gost |
#20322016-01-04 13:33zato sto sam protiv zlostavljanja zivotinja a pocinioca bi kaznila na isti nacin |
Gost |
#2033 Re:2016-01-04 13:33To više nisu petarde nego bombe! Kada sam ja bio klinac petarde su pucale kao naduvana najlon kesa, a sada proizvode takvu detonaciju kao da je pala granata pored vas. Užas! Jadnu kucu su verovatno povredili upravo upotrebom neke jake pirotehničke naprave. Naša srpska policija ima važnija posla, verovatno da čuva ovaj režim, građani neka se snađu sami. |
Gost |
#20342016-01-04 13:36taj ko je tako nesto ucinio psu nece se libiti da sutra uradi i coveku ne opravdavam takav postupak pa ni izgovor da je bio pod dejstvom alhohola ako je bio pijan sto sebi nije stavio petardu u sta |
Gost |
#20362016-01-04 13:51Mene samo zanima šta radi naša čuvena KOMUNALNA POLICIJA, to su oni bahati likovi koji primaju debele plate na račun ovog naroda, ili je njen jedini posao da maltretira srpsku sirotinju bez karte u javnom prevozu, kao i one koji su primorani da prodaju po ulici kako bi preživeli! Ja se sećam da je krajem devedesetih policija aktivno oduzimala petarde, čak su i privodili punoletna lica koja su iste prodavala, tako je bilo i kasnije, ali izlgeda da je Srbija ponovo postala Divlji zapad. Monstruizno je ovako nešto uraditi bilo kojoj životinji, ali je još strašnije što isto može da se desi i ljudima!!! Zamislite nekog pijanog ili drogiranog ludaka, nekog sadistu, bolje reći psihopatu, koji bi došao na ideju da gurne petardu u usta bespomoćnom detetu, ili starijem licu! Imali smo slučaj jednog koji je pokušao da ugura baklju u usta pripadniku policije, pa je kasnije od strane srpskih huligana nazivan NEVINOM ŽRTVOM režimske represije, srpskim herojem, dobrim momkom... Ovo društvo pod hitno mora da preduzme mere kako bi se talas agresije, posebno kod mladih, suzbio drakonskim kaznama za delo bilo kakvog nasilja (porodičnog, na javnom mestu, nasilje nad životinjama itd.) Svake godine samo slušamo obećanja nadležnih, kunu se kako će sve učiniti da se reši problem nasilja u društvu, samo što sve ostane na praznim pričama. Da bi se rešio problem nasilja mora se poboljšati kvalitet života, narod živi na ivici egzistencije, pa je sasvim normalno da to negativno utiče na psihu čoveka. Možda je počinitelj ovog nedela neki mladi čovek prepun agresije što nema para, posla, perspektive, i morao je na nekome da iskali svoj bes. Nemam nameru da pravdam monstruma za ovako nešto, ali budimo realni, mi smo nacija koja je na evropskom dnu kvaliteta života! |
Gost |
#2038 Re:2016-01-04 14:00Probaj da zoves komunalce, i znas sta ce ti reci: mi mozemo da reagujemo samo ako nekoga zateknemo u trenutku dok vrsi odredjeno delo! Genijalno! Znaci po njima bi ovaj monstrum trebao da gura petardu u usta psa dok komunalci prolaze pored njega! Ali zato su vrlo revnosni da te maltretiraju ako nemas kartu, da zenama zavrcu ruke, da gradjane privode kao najgore kriminalce. Sramota!Monstruma naci pod hitno! |
Gost |
#20392016-01-04 14:02Bas me briga za dzukelu, nemam posla, nemam para, i sada cu da se potresam za neku lutalicu. Sto niko od vas dusebriznika nije pokrenuo peticiju da se u praksi zabrani starosna diskirminacija prilikom zaposljavanja? Zato sto imam 40 godina u Srbiji nemam prava na posao, na zivot nemam prava! Lazni humanisti! Sigurno da ne mali broj vas koji ovde potpisujete peticiju, kod kuce maklja i zenu i decu, mrzi komsiluk, mrzi ceo svet, ali malo humanosti preko neta ne kosta nista! |
Gost |
#20402016-01-04 14:06zato sto sam protiv nasilja nad zivotinjama..ja bi njima stavio petardu,i to u dupe!!!da vide kakav je to osecaj.. |
Gost |
#2041 Re:2016-01-04 14:08Konacno trezven komentar! Ovo delo jeste strasno, i verujem da i ti licno osudjujes zlocinca, ali isto tako je komicno da niko nece da brine o nezaposlenima, radnicima, niko da izadje na ulice, da protestvuje protiv ove vlasti! Mi, bre, ne znamo vise ni koja su nam prava ni sta treba da radimo, postali smo apaticna nacija! |
Gost |
#2042 Re:2016-01-04 14:09Naravno da osudujem ovo, samo mi je vise muka od licemera! Ti isti koji ovde glume humanost, po ulici "preskacu" gladnu decu koja prose, starce koji prose, ne vide i ne cuju tudju muku! |
Gost |
#20432016-01-04 14:10Kazniti odgovorne za mucko ubistvo psa petardom i to najodgovornije! |
Gost |
#20442016-01-04 14:10Smatram da najstrozije treba kazniti bolesnike koji se izivljavaju na nesretnim zivotinjama,danas pas sutra covjek.Ako im nemozemo pomoci ne trebamo ih ni maltretirati. |
Gost |
#20472016-01-04 14:14Zaista zalosno... ljudi koji mrze zivotinje... mrze i ljude... svi dolazimo na ovaj svet isto i svi odlazimo... ali nase nije da resavamo tudj zivot... i donosimo odluku o njemu... onaj ko je ubio PSA! Sutra ce ubiti i coveka... PAS je covekov najbolji prijatelj... greota je... naneti jednom stvorenju toliko bola, a jos bolnije je to sto to stvorenje uprkos svemu coveku uvek vraca stostruko vise.. ali ljubavi ne ZLA! |
Gost |
#20492016-01-04 14:22Sto pre objaviti pocinioce, pa ako ih ne kazne odgovorni rgani redda neka to ucini drustvo! |
Gost |
#20502016-01-04 14:22Pas je coveku najbolji prijatelj. Kako bi to prijateljstvo bilo uzajamno, ljudi se moraju udruziti I traziti odgovarajucu kaznu za ove bezdusne osobe koje su ucinile ovaj monstuozni potez. Svako treba pomoci tim divnim zivotinjama, a ne da im jos vise otezavamo zivot koji im inace nije lak. |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA RODITELJA ZA POVRATAK U ŠKOLU
44714 Kreirano: 2025-01-18
Zahtev za uvođenje 15 minuta tišine u zvaničan program Svetosavskog bala u Beču
1382 Kreirano: 2025-01-23
Oslobodimo Crveni krst Pančevo
827 Kreirano: 2025-01-27
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
5009 Kreirano: 2025-01-03
Povećanje koeficijenata vannastavnom osoblju sa 4. i 6. SSS u osnovnim i srednjim školama
3677 Kreirano: 2025-01-18
Inicijativa planinara: Poziv PSS da podrži zahteve studenata u Srbiji
494 Kreirano: 2025-01-28
Podrška studentima od pripadnika MUP-a!
462 Kreirano: 2025-01-28
Podrška đacima kolektiva Zrenjaninske gimnazije
499 Kreirano: 2025-01-23
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
3290 Kreirano: 2024-12-05
ПЕТИЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ И РЕНОВИРАЊЕ ТРОТОАРА У БОЛЕЧУ – СМЕДЕРЕВСКИ ПУТ ДО ОСНОВНЕ ШКОЛЕ БОЛЕЧ
105 Kreirano: 2025-01-26
Otvoreno pismo podrške studentima
91 Kreirano: 2025-01-29
Vraćanje pređašnjeg rasporeda obroka u vrtićima ,,Radosnog detinjstva "
822 Kreirano: 2025-01-17
Podrška studentima! Ostavke čelnika UP!
7213 Kreirano: 2025-01-08
Podrška studentima
3226 Kreirano: 2024-12-06
Podrska pripadnika vojske i vojnih veterana studentskim protestima 2025
52 Kreirano: 2025-01-28
„Podrška štrajku prosvetnih radnika i njihovim pravima“
580 Kreirano: 2025-01-20
Peticija prosvjetnih radnika CG za podršku studentskim protestima 2025.
45 Kreirano: 2025-01-31
Podrška studentima od strane pripadnika IT zajednice
473 Kreirano: 2025-01-20
Подршка студентима - алумнисти и алумнисткиње, Природно-математичког факултета - Департмана за математику информатику Нови Сад
149 Kreirano: 2025-01-19
Подршка запосленима у просвети
3943 Kreirano: 2024-12-30