Peticija da Partizanove legende preuzmu vođenje FK Partizan
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Peticija da Partizanove legende preuzmu vođenje FK Partizan
Gost |
#2262015-12-13 11:11Dosta je mešanje politike i političara u Sportu. Ko je za šta školivan i stručnjak tim delom da se bavi i tako za sve ne samo za Sport |
Gost |
#2272015-12-13 11:13Vratimo Partizan Partizanovcima ! Ne moramo da budemo prvi ali budimo svoji ! NAPRED PARTIZAN !!! |
Gost |
#2292015-12-13 11:16Sramota je i to velika ovo sto se radi od naseg Partizana! Izuzev abua koji se pokazao i dokazao i bozinova i stevanovica od kojeg se vise ocekivalo ostali igraci koji su dovedeni nisu ni p od pojacanja! Pitam se samo ko ih je dovodio. Da smo sacuvali drinu, volkova i branka ilica garantujem da bi usli u ligu sampiona... Ne bih da se vracam na djuru, ali barem on dok je bio igraci koji su dovedjeni uglavnom su vazili stvarno za pojacanja a ne ovo sad sto se radilo. Nemamo stopera i zadnjeg veznog, zadnji dan prelaznog roka dovode se dva lijeva beka.. Cigani nam blokiraju transfer zdjelara, vojvodina trazi previse za ivanica, cijeli prelazni rok se dovode markinjos, brandao... Volio sam drulu ali poslije utak sa auzburgom me razocarao sa kukavickom formacijom na nasem terenu a imali smo otvoren put dalje.. Treba vratiti bivse igrace u klub koji zele da rade, samo mudro izabrati jer i medju njima ima mozda neki piksi! Pedja, antic, vukic, tomic, sale ilic, kralj, batica, mladjo, cira, petric, kezman, moze i savo... |
Gost |
#2302015-12-13 11:17a yasto nebi doveli i IVANA GOLCA . . . covek je video sveta , cenjen je u svetu fudbala posebno u V. BRITANIJI i ima ydravo raymisljanje i veye i verujem da bi napravio jak PARTIZAN . . . . naravvno sa dobrim timom ljudi oko sebe |
ГАНГУЛА |
#2312015-12-13 11:24Сваки пут када дођем на ЈНА, и видим ликове који седе у ложи стадиона (мислим на чланове управе), добијем нагон за повраћањем. Осетим се као последње изманипулисано говно...Свињске и телеће главе седе у управи клуба, мешетаре, коче клуб, газе по осећањима хиљада навијача... А, ја се као ложим на нешто, што нема везе са реалношћу. ЗАШТО? Зато што клуб воде лопови и преваранти из свих сфера живота и једино са чим немају никаквих додирних тачака су ПАРТИЗАН и спорт уопште. Ко нам доводи играче? ВАЗУРА ??????????? Ко је тај лик, које су његове референце? Шта је тај човек уопште радио у животу????? Прочитајте му биографију... Референца - политички подобан, једино занимање-ПОЛИТИЧАР !!! ЕЈ, БРЕ!!!! Какве везе он има са ПАРТИЗАНОМ???? Вучелићи, Дачићи, Љајићи, Ружићи, тајкунчићи, естрадне звезде, швалерке, старлете .....??????? Ово је последња шанса... СТОКО, МАРШ ИЗ ПАРТИЗАНА !!!! |
Gost |
#2322015-12-13 11:26zato sto je ova uprava definitivno nesposobna za veliki partizan,vreme je da legende i ljudi iz sporta vode partizan jer oni znaju sta je i kako se pravi veliki partizan i igraci za evropu.. |
Gost |
#2342015-12-13 11:40Ovom peticijom sprecavamo dalji sunovrat naseg voljenog kluba,vreme je da NAS PARTIZAN preuzmu ljudi kojima je klub u srcu a ne u novcaniku |
Gost |
#2352015-12-13 11:43Zato sto je mom klubu itekako potrebna pomoc u ovom trenutku.. PARTIZAN IZNAD SVIH.! Smatram da nam treba neko amciozan na celu kluba ko zeli da se takmici na svim frontovima i ko zeli da ga neko pamti po dobrom a ne da mu svaku tekmu pevaju da odlazi sa tog mesta... |
Gost |
#2372015-12-13 11:50Izgleda da je Dule bio u pravu kada je rekao da novo rukovodstvo ima cilj da upropasti Partizan. |
Gost |
#2382015-12-13 11:52Za bolje sutra F. K. PARTIZANU AKO TO NE POMOGNE ONDA BIVŠI ASOVI KUPE F. K. PARTIZAN PRIVATIZACIJA BRATE A ZA VOJNA LICA POPUST ZA ULAZ ILI DA IM SE ODUZIMA OD PLATE TO JE MIŠLJENJE JA SAM GROBAROD 1978GOD.ALEKSANDAR SAŠA ŠKORIĆ |
Gost |
#2412015-12-13 11:55Nemojmo sebi dozvoliti da se brukamo da nam klub vode ljudi slični onima koji vode komšinicu iz rupe .. Moramo se razlikovati od komšinice u svakom smislu ,makar mi imamo legende kluba koje bi trebale da se angažuju i vrate naš klub na mesto koje mu pripada .. Evo šanse da se vrati dug klubu koji je od vas napravio zvezde i milionere , izvolte gospodo sad se pokažite !! Na muci se poznaju junaci .. |
Gost |
#2422015-12-13 12:07Ova prilika se retko pruza, dobili smo solidnu svotu novca iz igara na evropskoj sceni, treba se izmiriti neki dugovi a sa preostalim novcem dovesti fudbalere proverenog kvaliteta koji nas mogu i sledece godine odvesti do grupne faze Lige Evrope i odraditi zadovoljavaljuc posao u Evropi a ujedno i igrati superligu, da pokusamo sledece godine da osvojimo titulu, ove godine tesko. Ne treba prodati fudbalere kao sto su Abubakar, Jevtovic, Brasanac, itd.Verovatno ne mozemo zadrzati Zivkovica ali mu treba naci adekvatnu zamenu, treba dovesti kvalitetna pojacanja na poziciji golmana, centralnog beka, levog beka, centralnog veznog... Nikako ne sme predsednik da postane Milos Vazura ili neki drugi tajfun sto bi rekao Sojic. Treba nam neko ko ce sjajno obavljati posao na toj funkciji, jedino tako se mozemo vratiti u stare dane kada nas je Stanojevic vodio u Ligu Sampiona. |
Gost |
#2432015-12-13 12:20SVI NA MONDO OSTAVLJAJTE KOMENTARE SA LINKOM PETICIJE!!! |
Nik Zoro |
#244 ZA PREPOROD PARTIZANA2015-12-13 12:24Peticiju sam potpisao jer mi je pun k...c baraba i političara koji od našeg voljenog Partizana žele samo isključivo ličnu dobit. Treba da se izborimo da naš Partizan vode isključivo fudbalske legende i istinski zaljubljenici u Partizan. Sve koje ste nabrojali da dođu i vode-spasu partizan potpuno se slažem, a i ako bi neki političar ( PARTIZANOVAC) želeo da pomogne, to treba da bude samo u finansjijskom smislu i ništa više, sem da može da dođe i navija na utakmicama kao mi. Moram dodati vezano za sve barabe koje su koristile Partizan za lični interes, da im se zabrani svaki pristup bilo kom klubu iz porodice PARTIZANA i da mi koji volimo Partizan možemo svaki na svoj način da pomognemo našem klubu ili klubovima iz porodice PARTIZANA. Ja sam sa svojim prijateljima davnih osamdesetih bio jedan od osnivača kluba navijača Partizana ali su se odmah tu ubacili neki privatnici i lokalni političarai i koristili su klub navijača samo za svoje potrebe, tj. da dobiju besplatne karte za utakmice, a aktivnost da se pomogne u omasovljavanju broja navijače nisu nikada nisu pokrenuli. U tom smislu ja mogu ponuditi svoju pomoć, a i želju, da se osnuje klub navijača Partizana ponovo u Valjevu ali isključivo po mom odabiru i naravno pod vašom kontrolom, odnosno pod kontrolom kluba. Jedino tako bih mogao da garantujem za rad kluba navijača PARTIZANA. Ja imam 58 godina i nije mi potrebno nikakvo dokazivanje, jer svi koji me poznaju znaju koliki sam navijač Partizana, a takođe i moj sin, moja ćerka, majka, pa i zet. Ako mislite da mogu bilo kako da pomognem, javite, imate moj e-mail. POZDRAV ZA SVE ISKRENE GROBARE!!!!!!!!!!!!!!! |
dac |
#2452015-12-13 12:32radomira antica za predsednika, batu mirkovica za sportskog direktora, ivana tomica za skauting jer je on ako se secate od "nepoznatih" igraca Moreira,Juka,Diara napravio ekipu za svako postovanje... |
Gost |
#2462015-12-13 12:34Krajnje je vreme da se sportisti vrate u klub. Stop politici u PFK |
dac |
#247 Re:2015-12-13 12:36oba mnogo vole Partizan, al' moje misljenje da niti jedan nebi pristali na rad u Srpskom Fudbalu i u opste u Srbiji... |
Gost |
#249 Re: Re:2015-12-13 12:40Potpisao peticijuu |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Zahtev za razoružanje Lojalista
3766 Kreirano: 2025-01-01
Подршка запосленима у просвети
2483 Kreirano: 2024-12-30
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
842 Kreirano: 2025-01-03
STOP UKIDANJU TROLEJBUSA I PRIVATIZACIJI GSP-a!
693 Kreirano: 2025-01-02
DA SE ČUJE GLAS PRAVNIKA
365 Kreirano: 2025-01-04
Znanje i moral na prvom mestu. Podrška profesoru Vladimiru Dugaliću.
3499 Kreirano: 2024-12-26
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
2604 Kreirano: 2024-12-05
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
15635 Kreirano: 2024-11-26
Markov i Mašanov zakon
4287 Kreirano: 2023-09-14
Podrška studentima
2671 Kreirano: 2024-12-06
Smena direktora Jovine gimnazije
1453 Kreirano: 2024-12-02
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
627 Kreirano: 2024-12-25
Smeniti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije RTV
2521 Kreirano: 2024-12-24
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2805 Kreirano: 2024-12-13
Peticija za smenu Zane Dolićanin sa mesta rektorke Državnog univerziteta u Novom Pazaru
2132 Kreirano: 2024-12-24
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1779 Kreirano: 2024-12-14
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
7269 Kreirano: 2024-11-18
**Peticija za Besplatno Pravo na Ortopedska Pomagala za Decu sa deformitetima stopala
797 Kreirano: 2023-11-14
Podrška studentskim blokadama članova i članica ULUS-a
169 Kreirano: 2024-12-09
ZA ZDRAV VAZDUH
14 Kreirano: 2025-01-04