DA SE KRISTIJAN VRATI NA FARMU
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji DA SE KRISTIJAN VRATI NA FARMU
Gost |
#9262015-11-26 16:18Kristijan nije zasluzio da ispadne |
Gost |
#9272015-11-26 16:19Zato sto nije fer da zbog kurve koju ocigledno stiti neki politicar (jer inace ne razumijem toleranciju Za njeno bezobrazno ponasanje)i spadne covjek zbog kojeg 90%ljudi gleda farmu uopste |
Kristijane legendooooooo |
#9282015-11-26 16:20TETKA MILICE MITROVIC VRATI SVOJU SESTRICINU FUKARU SVOM BRATU U PALANKU! |
Gost |
#9302015-11-26 16:22kristijan je covek koi je realno jedan od retkih tamo koji je zaista radio i nesto i pokazao,trpeo je strasne uvrede na racun svoje proslosti ,pa zaoga svako od nas ima proslost neko lepu neko ne..prljavo su se zaigrali sa covekom koji je bio jedini favorit za pobedu morali su da smisle nacin da ga izbace sa imanja da bi sebe stavili u prvi plan...ali to e nemoguce jel svi da se skupe tamo nemaju 20 posto vrednosti koje poseduje KRISTIJAN GOLUBOVIC... |
Gost |
#9332015-11-26 16:23Zato sto je na toj farmi jedini koji je bio vredan i covek je lik nije folirant kao ostali muskarci on je za njih frajercina i pravi muskarac,jedini iskren i pravedan.......ma jednostavno je covek koji ti kaze sve u lice i zato ga oni tamo mrze jer su nesposobni i svaki od njih brate mili su gejevi ali pravi pravcati gejevi i obicni olosi.....napred kristijane vrati see |
Marija |
#9342015-11-26 16:23Malo li je 5000 ljudi za ovakvog beskrupuloznog kriminalca? Pi,mitrovici gadni ste! Jeb'o vas vas pink! Neka vam se razvlace kurvetine sto se karaju sa matorcima po 24h na tv |
Gost |
#9352015-11-26 16:24Zato sto Kristijan treba da se veati na farmu! Juce su ga ceo dan maltetirali sa namerom da bude izbacen! I usleli su! Pa i ja bih ih posle onih prljavih reci poubijala.. Tako da mislim da je nepravedno Kiki izbacen! Tamaru su jadnu sklonili jel je gadjao lavorom!!! Ma ajte molim vas! Strasno,sto je nije pogodio u onu glupu praznoglavu glavu! Ja ne znam ko nju stiti ali sam sigurna da je takmicenje totalni nefer! |
Gost |
#9362015-11-26 16:25Tako I treba da se vrati kiki jer od pocetka farme sve se propusta tamari maji I pojedinim farmerima a kiki sto je sapnuo izbacen sto ga bas nerazbi pa mi nebi bilo krivo sto je izbacen za razliku od tamare I maje koje diraju porodicu I spletkare kiki nije Ima vremena za take gluposti od poslova na farmi sam je digo farmu na noge iskreno gledao sam farmu radi njeg a ne radi silikonjara I manekena Koji samo piju po citav Dan dok kiki radi jos ga provociraju ponizavaju pa sta treba pustiti da mu se klosari seru po glavi da suti al zadruga nije realna Tamara kaze ona me dovela zana vlasnika produkcije pinka de nek samo stisne da mi odbije honorar kad je odbila da bude sluga kikiju tad se znalo da Tamara ima privilegije zato se tako ponasa Kao da je njena farma I mnogo propusta Koji Su bili ocigledniji vidljivi udarci pojedinih farmera pa nisu izbaceni bruka I sramota nevratel kikija nikad vise pink necu gledati. |
Kristijane legendooooooo |
#9372015-11-26 16:25Milice ucini bratickinji i udaj je za makaronu ..ne daj da je nabijaju na kurac u farmi svi redom..neka zaradjuje od matorca a ne preko nasih grbaca ! |
. |
#9382015-11-26 16:26JA CU ZBOG OVOGA DA BOJKOTUJEM FARMU I PINK TELEVIZIJU! Iako ne gledam "Parove" i ne zanimaju me ama bas ni malo, moj TV ce od sada 24h biti iskljucivo na kanalu TV HAPPY !! Utisan. Mitrovic se toliko duvao gledanoscu Farme, pa neka ukapira zbog koga je Farma bila gledana. I neka crkne od muke kada Parovi budu gledaniji od Farme! A posle diskvalifikacije Kristijana ce biti gledaniji, jer cemo da bojkotujemo TV Pink! |
Gost |
#9392015-11-26 16:26Kiki da se vrati na farmu kurvice i drolje napolje KIKI vole te braca iz CG !! |
Gost |
#9402015-11-26 16:26Mislim da je namesteno.Kristijan je covek koji ima proslost a na nama je bilo da dobije i buducnost.Njegovo izbacivanje je cista namestaljka i to nije fer! Cist se put da pobedi Tamara a to bi bilo ponizenje za zemlju i ostali posten,radan i cestit narod.Tamara je bruka svojih roditelja i Nase zemlje u kojoj haraju takvi kao Ona. |
Gost |
#9422015-11-26 16:27Kristijana vratitite na farmu jer negleda se vise u SARAJEVU pink |
Gost |
#9432015-11-26 16:27Vratite Kristijana Nepravedno ste ga diskvalifikovali Nije nista uradio sto drugi nisu ali samo njega ste kaznili Sramota |
Keruša |
#945 Re: Re:2015-11-26 16:28 |
Gost |
#9462015-11-26 16:28VI STE SRBI PONIZENI OD SAMIH SRBA I TO U VASEM LEPOM BEOOOGRAADU.
1. U BEOGRADU NA TRGU REPUBLIKE ZENE U CRNOM KOMEMORISU SVAKE GODINE UBIJANJE BOSNJAKA U SREBRENICI. 2. U BEOGRADU NA TRGU REPUBLIKE ZENE U CRNOM KOMEMORISALE UBIJANJE ALBANACA NA KOSOVU. 3. U BEOGRADU SRBI ORGANIZOVALI IZLOZBU O ALBANSKOM TERORISTI ADEMU JASARIJU. 4. U BEOGRADU ALBANAC PUSTIO DRON SA CRKVE SVETOGA ARHANGELA GAVRILA UZ MOTIVE VELIKE ALBANIJE. 5. U BEOGRADU SRPSKA POLICIJA BOLJE CUVA PEDERE, LEZBEJKE I TRANSVESTITE OD SRPSKE - MAKEDONSKE GRANICE. 6. U NOVOM PAZARU OD 2012 GODINE I DALJE STOJI TABLA ACIFE EFENDIJE KOJI JE TOKOM DRUGOG SVETKOG RATA SARADJIVAO SA NEMACKIM OKUPATORIMA, LICNO ODGOVORAN ZA PROTERIVANJE I UBIJANJE SRBA. ZA TA DELA JE OD HITLERA DOBIO PRIZNANJE GVOZDENI KRST DRUGOG REDA. 7. U NOVOM PAZARU ORGANIZOVAN DEFILE UNIFORMISANIH UCENIKA MEDRESE PO UZORU NA SS HANDZAR DIVIZIJU. 8. U MEDVEDJI KLINAC NE SME DA NOSI SRPSKU MAJICU ZATO STO JE SRBIN. 9. U SOMBORU, KANJIZI, TEMERINU, TESKO JE NACI POSAO AKO NAVODNO U SVOJOJ DRZAVI NE ZNAS MADJARSKI JEZIK. 10. U BEOGRADU DOLAZIO JE RATNOHUSKAC DINO MERLIN KOJI JE 1994 GODINE CITIRAM RETARDINRANO USRANO GENERACIJO KOJA JE TEK IZASLA IZ PUBERTA, CITIRAM " MA KAKAV SUZIVOT SA SRBIMA ! BOG VALJDA NJEGOV ALAHA KOJI IMA TOLIKO PROBLEMA SA NJEGOVIM VERNICIMA I BOLESNIM ISLAMOM , MERLIN JE REKAO ALAH PEDER NE VOLI ONE KOJI SEJU NERED PAZI STA KAZE A NJEOVI SEJU MRZNJU STRAH I NERED OD 1995 U BOSNI PA SVE DO PARIZA, ALAH PEDOFIL NASILNIK CE UKLONITI POMOCU NASIH PUSAKA. A TOKOM RATA U SARAJEVU GDE JE DRZAO KAFIC NA IZLOGU JE PISALO " ZABRANJENO ZA SRBE I PSE ".2001 GODINE " SRBI BI TREBALO DA UZMU LEKOVE ZA SVOJE BOLESTI, JER JE EVIDENTNO DA SU BOLESNI, VECINA JE BOLESNA I TO JE JEDAN OD RAZLOGA ZBOG KOJIH BI TREBALO DA IDEM U BEOGRAD JER BOLESNICI SE OBILAZE" . SVAKI TAKOZVANI BOSNJAK NEKA ZNA U BOSNI SU SE HRISCANI NA CELU SA RATKOM MLADICEM BRANILI OD MUSLIMANSKOG FANATIZMA NA TLU HRISCANSKE EVROPE. AKO JE PARIZ DOBIO TO STO JE DOBIO TO JE ZATO STO JE PODRZAVAO ISTE TE DZIHADISTE PO BOSNI PROTIV HRISCANA, TI ISTI FRANCUZI SU PODRZAVALI ISLAMISTE OVE UCK PROTIV HRISCANA NA KOSOVU. 11. NIKOLA MIROTIC CEPAO SRPSKU ZASTAVU. 12. U VELIKOM TRNOVCU POLICIJA NE SME DA UDJE GDE VECINA NE PLACAJU STRUJU A JOS GAJU MARIHUANU I PROIZVODE HEROIN.
REDOVNO IDEM ZA BRAZIL GDE OVDE JAVNO KAZEM REGRUTUJUM BORCE DA SE BORE ZA SRPSKU SLOBODU
ZA KRST PRAVOSLAVNI CASNI I SLOBODU ZLATNU !!!!!!!!!!!!!!!!! SMRT ILI PRAVOSLAVLJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Gost |
#9482015-11-26 16:28zato sto je covek jedini pokazao sve aspekte pravog muskarca.vredan,sarmantan,duhovit,pomalo smotan,a njegove reakcije na idiotizam su bile kad uzmete nivo provokacija bile izuzetno blage poznajuci taj profil ljudi. ps. farma je postala sada vrlo dosadna, uoslalom uverite se sami! |
Gost |
#9492015-11-26 16:29Zato Sto ga podrzavam grobar je dobar je covek a ove kurvetine sto ga muce moze da Ga duvaju jer nista neznaju sem toga kiki buraz najaci si |
Gost |
#9502015-11-26 16:29molivas vratite kistijana jasam gledao farmu sinoc daga nije pipnuo on daga udarijo nebi bijo vise tu pozdrav za sve od rajka |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Слобода за Андреjа Гњота!
Подршка иницијативи Покрета Срба Крајишника за Резолуцију осуди геноцида НДХ над Србима
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Molim da podržite ovu peticiju,jer to Beogradjani zaslužuju
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Петиција за одлагање ступања на снагу наплате ,,Тарифе накнаде за давање на послугу оригинала и умножених примерака ауторских дела издатих у штампаној форми”
10225 Kreirano: 2024-10-20
Peticija da se smijeni ginekolog Vesna Đokvučić Keca
3924 Kreirano: 2021-10-23
PROTIV PARKINGA U VOJVOĐANSKOJ ULICI
789 Kreirano: 2024-11-09
Ostavite nam nasu "Jazzvu"
417 Kreirano: 2024-11-12
PETICIJA ZA DOSTUPNOST KORIŠĆENJA JAVNE POVRŠINE SPOMEN-GROBLJE OSLOBODILACA BEOGRADA
404 Kreirano: 2024-10-28
Peticija za uređenje školskog dvorišta OŠ "Ivan Gundulić"
370 Kreirano: 2024-10-22
Zabrana reklamiranja kockarnica - Podrška izmeni zakona
3506 Kreirano: 2024-07-11
Peticija da se sat na Železničkoj stanici U Novom Sadu zauvek zaustavi na 11:52 časova kao trajno sećanje na nastradale
264 Kreirano: 2024-11-14
Ukidanje odluke o prosečnoj ceni m2-osnovica za oporezivanje za 2025.godinu za Grad Sremska Mitrovica
184 Kreirano: 2024-10-30
ZAKUNI SE U ZAKON! Potpiši peticiju da neovlašćeno deljenje intimnih snimaka postane krivično delo
21862 Kreirano: 2024-03-07
Stanari za izgradnju novih parking mesta u ulicama Velizara Stankovića 1-4 i Vukasovićeva 84-88 i bližoj okolini
106 Kreirano: 2024-10-12
Srbija za neradnu nedelju
79 Kreirano: 2024-10-31
Peticija za novi park za pse na Starom gradu
73 Kreirano: 2024-10-24
Peticija za obnovu zgrade Sokolane
72 Kreirano: 2024-11-06
ОПСТАНАК ДРЖАВНИХ АПОТЕКА
6001 Kreirano: 2024-06-21
Zdravlje mladih ispred profita - Stop lakoj dostupnosti i promociji alkohola deci i mladima!
61 Kreirano: 2024-10-30
Peticija za human tretman i zaštitu pasa lutalica u Novoj Varoši
61 Kreirano: 2024-10-28
SENZORI ZA ŽIVOT DECE! DIJABETES REVOLUCIJA
15784 Kreirano: 2023-11-06
Петиција да се проф. др Кнежевић Душку укине притвор.
602 Kreirano: 2024-09-17
Peticija za zabranu pušenja u restoranima, klubovima i kafićima
47 Kreirano: 2024-10-28