VRATITI GASTTOZZA, SLAĐU I ZORICU U VILU PAROVA
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji VRATITI GASTTOZZA, SLAĐU I ZORICU U VILU PAROVA
Gost |
#3012015-10-14 14:33Gasttozz je vise puta,a i dan ranije na laznom izbacivanju dokazao da je pre svega covek koji voli sve oko sebe i siri ljubav,jer je te veceri rekao da pozdrave Jelenu koja je bila u izolaciji i pozdravio Ruzicu i Zeljka,bez obzira sto nisu hteli da se rukuju sa njim. |
Gost |
#3022015-10-14 14:34JER JE PRODUKCIJA DONELA POGRESNU ODLUKU! JA LICNO HAPPY NIKAD NISAM GLEDALA, TAKO DA JE GASTTOZZ BIO GLEDANIJI NA YOUTUBE-U , NEGO SAMA HAPPY TELEVIZIJA! GASTTOZZU JE OVA TV OMOGUCILA DA GA LJUDI BOLJE UPOZNAJU , GASTTOZZ I PRE NJIH IMA 3MIL.PREGLEDA NA YOUTUBE-U, REALNO. NI ONI GASTTOZZU NISI PODIGLI TOLIKI REJTING, KOLIKO JE ON NJIMA!JELENA G.JE ZNALA STA JE OCEKUJE POSLE ONOLIKIH UVREDA, ONA JE TO SMISLJENO URADILA. ZELJKO JE PRLJAV IGRAC, KAO I STO JE SAM PRIZNAO DA CE GASTTOZA IZBACITI, A SVI ZNAMo DA GASTTOZZ IMA VISE FANOVA OD SVIH PAROVA ZAJEDNO, TAKO DA JE TO NEMOGUCE!TAKO DA SU JELENA I ZELJKO VEOMA PRLJAVI IGRACI, KOJI POBEDU I PROMOVISANJE NE ZASLUZUJU! JELENA IAKO POBEDI OD TOGA NJENI FANOVI NEMAJU NISTA, TAKODJE AKO ZELJKO POBEDI ON SE VRACA ZA FRANCUSKU I BAS GA BRIGA....GASTTOZZ NAS UVEK NASMEJE NJEGOVIM IZJAVAMA, VIDEO SNIMCIMA, POJAVOM U POZITIVNOM SMISLU. ..DOK NAS JELENA SAMO KOLUTANJEM OCIJU MOZE NASMEJETI I TO U NEGATIVNOM SMISLUUU..HAAPY (Y) NE PODRZAVATE NASILJE, A ZLO PODRZAVATE! SUD NARODA VAM JE NAJGORI! |
Gost |
#3032015-10-14 14:35svo troje su bili sramno izazvani ko je i malo covek branice svoj ponos i dostojanstvo |
Seka |
#3042015-10-14 14:39Vratite Sladju,Gastosa i Zoricu..ali pod hitno!..Bez njih su parovi dosadni!..Sladja je divna,borac za pravdu!..Najvecu agresiju i to psihicku vrsi ona rascupana Golubovicka!..Kad je ona u kadru gasim tv..zlo da nemoze biti vece..manipulator..strasno!..I zbog jedne takve zle osobe da izbacite divne ljude..ljude koji su drzali rejting..favorite!..Produkcijo odigrajte pametno i pravedno vratite ih..!..Zivim za to da vidim odvratnu facu Jelene Golubovic,onog odvratnog Zeljka koji nezna da prica..kad ugledaju Sladju..Gastosa i Zoricu na vratima!..E to bi bio pun pogodak i sou za pamcenje!...Sladjo kraljice samo ostani takva..iskrena,dobra,pravedna,preljepa..:) |
Gost |
#3052015-10-14 14:44Zato sto ste ucinili nepravdu veliku..izbacili favorite zbog njih smo i gledali...a Jelenu ostavili..uzas..nemam reci stvarno i treba protestvovati. .samo napred |
Gost |
#3072015-10-14 14:48Gastoz je zanimljiv.Kreativan.Najmanje je nasilan.Lično mislim da je psihička manipulacija.i psihičko nasilje mnogo gore od "blage čuške".Vratite dete koje nema zle misli i koji se samo šalu.Mislim da bi gledanost otišla u nebesa kad bi najavili njegov povratak jer bi svi pojurili da vide izraz lica "Golubice" |
Gost |
#3082015-10-14 14:49zato što je gasttozz dečko od 23 godine i ima srce i dušu i zakovo je moju cijelu obitelj uz happy tv mene suprugu , četvoro djece pa čak i moju mamu imam 45 godina i nisam balavac , djeca su mi u rasponu od 6 do 20 godina . momak ima sve zna se veseliti ,mozak mu radi u djeliću sekunde za dobro zezanje ,pošten je , hoće zaplakat kad ga dirne ,hoće popiti kad mu se pije ,niko nijeušao i izašao iz vile da ga on nije dočeko i ispratio kako dolikuje dakle ima kulturu ,zna zaraditi za sebe ,zna skuhati ,oprati jednom riječju brinuti se za sebe .. ima i mana ali ko ih od nas nema ,ne zaboravite da ima samo 23 godine .sad zastanite pa se sjetite vašeg nekog susjeda ili komšije ili vašeg djeteta od 23 godine pa ih usporedite . jednostavno dečko ima dušu ko autobus |
Gost |
#3102015-10-14 14:52zato sto je Gastoz car,i od kako je izbacen vise ne gledam parove |
Gost |
#3132015-10-14 15:03Potpisala sam zbog nepravde koja je ucinjena prema Sladji,Gastozu i Zorici. |
Gost |
#3142015-10-14 15:03Zbog Ne pravilnog ponasanja produgcije i happy tv prema sladjani i gastrozu, ako vec necete da vratite njih onda trebate da uzbacite i Jelenu golubivic....jer niste ispali realni ni za gledaoce kao ni za izbacene |
Gost |
#3152015-10-14 15:03Peticiju sam potpisala da skrene paznju ljudima da ovi mladí ljudi, koji nisu imali srece da odrastu u bogastvu, kao Zeljko, Jelena ...imaju dušu koja boli kad im se dira ono najvrijednije PORODICA. |
Gost |
#3162015-10-14 15:09trbali i zeljka kao izazivaca samaranja i jelenu vredjanj pordice sldjinog mrtvog oca isprvocirane u najbolnije sto je mogla sto niko nebi izdrzao sedeci a gstozakoji nista nije uradio jer bi jos prvog dana bio kaznjen |
gasttozzsayoutuba |
#3182015-10-14 15:10Ljubi vas brat! Ne krivite televiziju, nista ona nije kriva! Sta vise ucinila mi je i uslugu! :))) Hvala svima na podrsci!!! Ljubim vas sve u usta jezikom!!! <3 |
isstinnaa |
#3192015-10-14 15:16Gde je izbacivanje Jelene za gadjanje makazama.Gastoz je oruzjem gadjan ...ili je beci zlocin koleno...Sramota..Produkcija sa interesom..sigurno dele nagradu sa Jelenom i kriju snimke kada je Jelena gadjala makazama Gastoza.U tom trenutku su bili u vili ..znaci da je napad u okviru programa .Ili odobravaju samo da nisu u zidinama vile.Psihicko zlostavljanje je najgore..Psiholozi ove zemlje ne reaguju... |
Gost |
#3202015-10-14 15:20Vratite sladju,ovo je vec prevrsilo svaku meru sa jebenom!!!u prosloj sezoni je udarila ruzici samar i pocupala je kad su imali zadatak da spremaju hranu...ovde vredja porodice od ucesnika i nikom nista...ljudi joj lepo kazu da ne radi to i ona opet,cak joj je i Bojana rekla da nema pominjanja porodice...zena trazi da je neko prebije...ne podrzavam nasilje nad zenama i muskarcima ali ona je zasluzila da je neko dobro izmlati onda ce se vrv smiriti i nece vise uzimati u usta roditelje i decu...ili vratite sladju,gastoza i zoricu ili jelena napolje!!!! |
xl |
#321 Re:2015-10-14 15:31Najbolje je da ti se Sladja nadje u tvojoj Kuci sa Nozem za klanje.Sladja je ustasicai to dokazana a vi srbi ste protuve koje ne cene sami sebe niti voje pokolenje niti svoje pradedove.
|
Gost |
#3222015-10-14 15:50Glasam za pravdu i sav onaj naivan narod, koji je potrošijo svaki dinar glasajuči za svog favorita, medju kojima su sigurno najači baš Gasttozz i Sladja.Zato što i slijep može vidjeti, da Happy televizija favorizuje poedine učesnike. Ponajviše Jelenu Golubović i Zmaja. To dokazuju i sa time, kad uvijek kod nominacija ubaci još jednog jakog igrača samo da bi izvukli što više para od glasača, a uz njega još jednog najslabijeg, kojeg žele da izbace jer jim ne donosi dovoljno velikog profita. Jedino pravedno glasanje je jedan sa strane gledaoca i jedan od strane ukučana. Isto su uradili i u Maldivima,kad su poklonili pobjedu Zmaju, kao da se boje tog bolesnika. Prisustvo Miljane isto dokazuje, dokle je spremna iči Happy televizija, koja zboj ličnog interesa i što veče gledanosti drži bolesnu djevojku u kuči . Ono veče, kad su bile lažne nominacije,moglo se vidjeti svim ukučanima na licu, koliko su zgranuti nad reakcijom Miljane, ali samo par njih je imalo "muda", da to i javno kaže. |
Gost |
#3232015-10-14 16:12zato sto parovi nisu bez nijh kuca je prazna. Nemam volju da gledam hepi. ja sam za izbacivanje ere jelene zeljka i ruzice. to su nevaspitani ljudi. era je jedna matora ulizica. a jelena jedno zlo sto nikada videla nisam. JELININ glas nemogu da cujem toliko me iritira. pod hitno ubacivanje sladje zorice i gasstoza. |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Слобода за Андреjа Гњота!
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Molim da podržite ovu peticiju,jer to Beogradjani zaslužuju
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Подршка иницијативи Покрета Срба Крајишника за Резолуцију осуди геноцида НДХ над Србима
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Петиција за одлагање ступања на снагу наплате ,,Тарифе накнаде за давање на послугу оригинала и умножених примерака ауторских дела издатих у штампаној форми”
7479 Kreirano: 2024-10-20
Peticija da se smijeni ginekolog Vesna Đokvučić Keca
3741 Kreirano: 2021-10-23
Ukidanje matematike sa državne mature
447 Kreirano: 2024-10-09
PETICIJA ZA DOSTUPNOST KORIŠĆENJA JAVNE POVRŠINE SPOMEN-GROBLJE OSLOBODILACA BEOGRADA
391 Kreirano: 2024-10-28
Peticija za uređenje školskog dvorišta OŠ "Ivan Gundulić"
319 Kreirano: 2024-10-22
Zabrana reklamiranja kockarnica - Podrška izmeni zakona
3471 Kreirano: 2024-07-11
‼️STOP AKCIJI HVATANJA NAPUSTENIH PASA U NOVOM PAZARU‼️
194 Kreirano: 2024-10-10
Ukidanje odluke o prosečnoj ceni m2-osnovica za oporezivanje za 2025.godinu za Grad Sremska Mitrovica
179 Kreirano: 2024-10-30
ZAKUNI SE U ZAKON! Potpiši peticiju da neovlašćeno deljenje intimnih snimaka postane krivično delo
21838 Kreirano: 2024-03-07
EKOLOŠKI AKTIVISTI U SRBIJI NISU NIČIJE SREDSTVO U PROPAGANDNIM RATOVIMA: ZAHTEV ZA DEMANTOVANJEM NETAČNIH INFORMACIJA OBJAVLJENIH U WALL STREET JOURNAL
292 Kreirano: 2024-10-05
Stanari za izgradnju novih parking mesta u ulicama Velizara Stankovića 1-4 i Vukasovićeva 84-88 i bližoj okolini
105 Kreirano: 2024-10-12
Петиција да се проф. др Кнежевић Душку укине притвор.
600 Kreirano: 2024-09-17
ЗА БОЉИ ПРЕВОЗ грађана Нове Пазове до Београда и Старе Пазове
312 Kreirano: 2024-09-30
ОПСТАНАК ДРЖАВНИХ АПОТЕКА
5989 Kreirano: 2024-06-21
Usporivači saobraćaja Mokranjčeva Niš
81 Kreirano: 2024-10-14
Peticija za novi park za pse na Starom gradu
73 Kreirano: 2024-10-24
Srbija za neradnu nedelju
66 Kreirano: 2024-10-31
Renoviranje wc-a u OŠ "Marija Bursac", sanacija krova koji prokisnjava.
151 Kreirano: 2024-09-14
SRBIJA VOZ - jeftinije cene karata, ukidanje nakade i tačan red vožnje
55 Kreirano: 2024-10-12
Peticija za human tretman i zaštitu pasa lutalica u Novoj Varoši
54 Kreirano: 2024-10-28