Peticija za formiranje Policije za zivotinje u Srbiji
- Peticija
- Saopštenja 8
- Potpisi 13 650
- Diskusija
- Statistika
- Smernice za privatnost
- Odlična pregledanost
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Peticija za formiranje Policije za zivotinje u Srbiji
Gost |
#5512015-01-31 17:35Divna ideja da obeležimo i sankcionišemo monstrume, kojih među nama ima, za neverovati je, koliko ! Toliko ih je među nama, da imam utisak, da kada bi pokrenuli kontra peticiju, imali bi više potpisa. Zato molim sve, koji sebe smatraju "ljudima", potpišite ovu peticiju, doprinesite da se stane na put zlotvorima i psiho degenericima i da ih smestimo gde pripadaju, u zatvor, ili ludnicu. |
Gost |
#5522015-02-02 00:01Već davno bi su trebali da formiraju policije za životinje, oni nisu krivi za štete koji smo mi napravili. |
mimara |
#5542015-02-07 23:12Nadam se da ce ova peicija uspeti i da cemo konacno dobiti policiju za zivotinje, ne mogu vise da podnesem ovu kolicinu nasilja nad zivotinjama koja prolazi nekaznjeno. |
Marjan Stamatović |
#555 Re: a2015-02-08 10:02Dakle, postovani Roel, Vi ste istakli problem pasa lutalica, koji zaista postoji. A da li znate, da su više od polovine pasa lutalica čipovani psi, koji su nekad bili kućni ljubimci, pa su napušteni i izbačeni na ulicu, a druga polovina su njihovi potomci, usled nekontrolisanog razmnožavanja. A da li znate, da su ti psi agresivni upravo zbog surovosti ljudi i da zbog toga instiktivno postaju takvi. Kada bi jednom čoporu lutalica, bar svaki četvrti prolaznik uputio prijateljsku reč, a o mrvici hrane i da ne govorim, to bi postao čopor maza, verujte mi, pas je genetski nastrojen da voli ljude, a pogotovu decu i samo ljudska surovost mu briše taj kod. A sada bih o tome, što ste istakli kao problem : Upravo formiranjem policije za životinje se rešava problem pasa lutalica. Svi psi, kućni ljubimci, bi bili uvedeni u arhivu policije i ne bi moglo da se dogodi da pas kad ostari, ili ga vlasnik više ne želi, završi na ulici. Već sada sve veterinarske stanice imaju na svojim sistemima podatke o psima i vlasnicima, koje bi policija preuzela, sa obavezom da im se mejlom salju svi novi podaci. Vrlo je jednostavno ! Sa postojećim lutalicama, problem bi se rešio tako, što bi policija, u saradnji sa komunalnim službama i veterinom, izvršila sterilizaciju istih (o čemu bi vodila evidenciju) i vratila ih na njihova staništa. Naravno, treba malo vremena da ovo zaživi, ali prvi korak je upravo, formiranje policije, sa odgovarajućim nadležnostima. Obzirom da i sami volite pse, razmislite o ovome i pridružite nam se u peticiji, jer pored ostalog, svaki potpis je i dokaz humanosti ljudske vrste. |
Marjan Stamatović |
#556 Re:2015-02-08 10:17Poštovani Petre, pravite li razliku između normalnih ljudi i psihopata ? Da li smo po Vama svi mi, koji volimo životinje nalik Hitleru, jer Vi ste u svom komentaru tu stavili znak jednakosti ! Nadam se da je to slučajno tako ispalo, zbog neopreznog komentara, ali ako to stvarno mislite, onda je to veoma, veoma žalosno. I dopustite mi samo jedno pitanje i oprostite na indiskreciji, ali me izuzetno zanima : Volite li Vi životinje ? |
Miljana Djukanovic Autor peticije |
#5592015-02-10 03:39
Molim vas potpisite sl peticiju
Zakon je uzas... zlostavljanje i ubistvo zivotinje se kaznjava novcano.. retko ko je dobio zatvorsku kaznu.. niko vise od 6 meseci.. Zato trazimo povecanje kazna.. a za skorije slucaje.. bi mogli da trazimo da se zakon primeni retroaktivno.. Zato ljudi molim vas... dajte da skupimo potpise... : moze potpis i share??? |
Gost |
#5602015-02-10 06:43Umesto komunalne policije koja terorise gradjane, policiju za zivotinje kako bi se zastitila ta divna stvorenje. |
Gost |
#5612015-02-12 19:04Nasilje toliko uzima maha i nemlživotinjae na udaru su sve više nemoćne životinje. Kazne za zlostavljanje životinja bi trebale da budu u ravni sa ubistvom ili mučenjem čoveka. |
Gost |
#5622015-03-04 23:13Kazna za zlostavljace tih divnih stvorenja, ni mi nismo kao ljudi sigurni kraj tih bolesnika i konstrima |
Gost |
#5632015-03-08 19:20Ako već plediramo da budemo deo EU i prihvatamo njihove standarde,evo prilike da to pokažemo na delu. |
Gost |
#5662015-03-20 12:23Peticiju sam potpisala, zato što svako živo biće ima pravo na život, na ljubav i dostojanstvo. Ubiješ li jedno živo biće, bila to i životinja, ubićeš opet i opet i opet... Neko mora da ti stane na put. Ubiješ li životinju, ubijaš jedno živo biće, ubijaš jednu ljubav. A kako to reče Gwen Cooper "ljubav je ljubav, bilo da ide na dve ili četiri noge". |
Gost |
#5692015-03-24 00:47životinjam treba dati njihova prava i zašititi ih1treba da se jim pomogne u svim pogledima.treba ih rješiti jer jih ljudi muče zloszavljaju i ubijaju.životince trebaju pomoč ,hitno,i više nego to!!!! |
Gost |
#5702015-03-27 01:04Ova peticija je trebala jos davnih dana da se napise i potpise! Potpisala sam je u nadi da ce se stati na put neljudima i istim ponasanjem prema zivotinjama! Pravda za zivotinje! |
Gost |
#5712015-03-27 15:49Neizmerno volim zivotinje i sama imam kucnog ljubimca,svako lose ponasanje prema zivotinjama je zlo.U mom kraju svakodnevno hranim i pojim napustene 4 kuce. |
#Malena Gost |
#5722015-03-27 21:53Mnogo volim zivotinje,i zelim da ih sacuvam! Mislim da je svako nasilje nad zivotinjama veliko zlo!!! HAJDE DA SACUVAMO ZIVOTINJE!!!!! |
Gost |
#5732015-03-28 09:24Mrzim kada neko maltretira zivotinje.. tada hocu da poludim i da ubijem te ljudee .. ja ne znam sta su im zivotinje skrivile .. oni su normalnim ljudima najbolji prijatelj |
Gost |
#5742015-03-28 11:01cak i psi lutalice zasluzuju ljubav i pomoc i ne zasluzuju da ih ljudi maltretiraju |
Gost |
#5752015-04-03 19:13u mom gradu je 25-og otrovano sedam pasa.Kao predsednik udruzenja ''SAPICA''Prokuplje obavestila sam SUP,Opstinu.Opstina je poslala veterinara da utvrdi smrt,uzme uzorke,ocita cipove jer su psi pod ZASTITOM OPSTINE.Odneli su jednog psa u Nis na VETERINARSKI INSTITUT,neznamo da li su dobili rezultate.Mi smo kao udruzenje o svom trosku,.jedva smo skupili novac,odneli drugog psa isto na V.I.a zatim organe na SUDCKU MEDICINU i cekamo rezultate.Obavestili smo sve pisane i elektronske medije ali........to su samo psi......objavila je samo lokalna televizija i jedan pisani medij.Psi su svakodnevno izlozeni maltretiranju od strane ljudi,fizicki.Zivim u sredini koja je pretezno naseljena ljudima sa seoskog podrucja ali se isti ti ljudi koji su odrastali sa zivotinjama ponasaju kao da neznaju sta je to.Ponasaju se kao da je to nesto nepoznato,sa druge planete i VRLO VRLO OPASNO.Zalosno je to sto se stice utisak da se ti ljudi stide sredine u kojoj su odrasli.ZALOSNO!!!!!!!!!! |
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Znanje i moral na prvom mestu. Podrška profesoru Vladimiru Dugaliću.
2308 Kreirano: 2024-12-26
Smeniti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije RTV
2255 Kreirano: 2024-12-24
Peticija za smenu Zane Dolićanin sa mesta rektorke Državnog univerziteta u Novom Pazaru
2062 Kreirano: 2024-12-24
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
15151 Kreirano: 2024-11-26
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
7242 Kreirano: 2024-11-18
Smena direktora Jovine gimnazije
1174 Kreirano: 2024-12-02
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
2219 Kreirano: 2024-12-05
Dodela Februarske nagrade Novog Sada studentima i srednjoškolcima
494 Kreirano: 2024-12-24
Постављање Ненада Лалатовића за новог тренера ФК Партизан
421 Kreirano: 2024-12-25
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
407 Kreirano: 2024-12-25
Подршка професорима и наставницима у Сокобањи
405 Kreirano: 2024-12-24
PODRŠKA STUDENTIMA - RADNICI RTS-A
235 Kreirano: 2024-12-20
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1733 Kreirano: 2024-12-14
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2748 Kreirano: 2024-12-13
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1271 Kreirano: 2024-12-18
VRATIMO AUTOBUSKA STAJALIŠTA PUTNICIMA
781 Kreirano: 2024-12-09
APEL ZA IZGLASAVANJE O ODRŹAVANJU JANUARA NA PRAVNOM FAKULTETU PREKO ESTUDENT
103 Kreirano: 2024-12-23
Pismo podrške bivših učenika Gimnazije u Velikoj Plani slobodarskim naporima njenih maturanata
266 Kreirano: 2024-12-20
**Peticija za Besplatno Pravo na Ortopedska Pomagala za Decu sa deformitetima stopala
762 Kreirano: 2023-11-14
Podrška studentima
2476 Kreirano: 2024-12-06