ULICA SRĐANA ALEKSIĆA U BEOGRADU

Quoted post

covek

#82 Re: podrska, ali...

2013-02-06 18:26

#76: treba sve reci - podrska, ali...

Srdjan je bio covek. oni sto su ga ubili su bili srbi.

mi ljudi slavimo svoga, srdjana. srbi slave svoje, ubice.

Odgovori

podrska, ali...

#111 Re: Re: podrska, ali...

2013-02-07 01:11:22

#82: covek - Re: podrska, ali...

Ma nemoj, boga ti? kad neki srbin uradi nesto dobro, onda je samo "covek", a kad neki covek koji je jos i srbin uradi nesto lose, onda je samo "srbin" :-) dobra ti ova logika, samo sto je sovinisticka i uvredljiva prema srpskom narodu. prvo sto impliciras da srbi nisu ljudi, drugo da srbi mogu da slave samo ubice. ne znam ja sta si ti mislio, citam sta si napisao.

samo jos cekam kad cete naci neki podatak da je srdjan hteo da predje u bosnjacku vojsku da se bori za celovitu i suverenu BiH!

Srdjan Aleksic se borio za rep. Srpsku i za njeno jedinstvo sa drugim srpskim drzavama. da nije, pobegao bi kao i mnogi sto su pobegli. ali vi ne mozete da progutate da se moze biti dobar covek i u isto vreme podrzavati rep. Srpsku! to vas svrbi, samo kad bi to moglo da se nekako razdvoji!

mi slavimo srdjanovo cojstvo, osudjujemo zlocine sa srpske strane, trazimo da i vi osudite zlocine nad srbima, ne diramo u celovitost BiH, ali ni vi ne dirajte u prava i polozaj rep. Srpske. da dodam, nemam pojma ko si i odakle si, niti mi je bitno, ali ovakvo je stanje.

Leja

#137 Re: Re: podrska, ali...

2013-02-24 14:48:57

#82: covek - Re: podrska, ali...

Krajnje neprimeren komentar na zidu ove peticije. U svakom narodu postoje Srđani, a postoji zločinci. Svi zločinci treba da budu osuđivani, a Srđani slavljeni i zanavek pamćeni. Izađite iz svoje pećine i prestanite da generalizujete i gajite govor mržnje.