Podrska decaku Krstanu Vukovicu!

Quoted post

gost
Gost

#118 UKIDANJE STRANAČKIH KOMENTATORA!

2012-11-13 20:52

#116: Vasilije - SMENA DIREKTORA MAŠINSKE ŠKOLE U NOVOM SADU

Aj ceo Aktiv direktora na nivou Srbije da ti potpiše peticiju ili ćeš ih sve smeniti?

Ako si besan na direktora Mašinske škole iz nekih ličnih razloga, npr. dobio si ukor kad si bio drzak na časovima i sl. onda piši žalbu na taj ukor školi, a nemoj pljuvati tako inkognito i kukavički izdaleka.

U stvari, pre će biti da nisi besan zbog ukora, nego si plaćeni stranački aktivista koji pretenduje na mesto direktora. Poznajem vas po stilu pisanja... halabučkom.

Odgovori

RODITELJ

#124 Re: UKIDANJE STRANAČKIH KOMENTATORA!

2012-11-13 22:51:38

#118: gost - UKIDANJE STRANAČKIH KOMENTATORA!

Sto se tice PETICIJE,ovde niko nemoli za potpis!!!I sto se tice `DIREKTORA`skola,pozvali smo se na ljudskost zeleci da vratimo jedno napadnuto dete svojoj majci u krilo!Ja sam majka troje dece i recicu ti jedno JA BIH NE SAMO PISALA PETICIJE Vec bih za svoje dete UBILA!Ja ih ne radjam da ih neko tuce po skolama vec da gledam kako rastu!Pa vas molim ne trosite nam ove stupce i redove gde dobri ljudi velikog srca pred BOGOM brane jedno dete i bore se PROTIV NASILJA!a VI koji branite nasilje i DIREKTORE,NA POGRESNOM STE MESTU!

Vasilije

#130 PRESTANITE SA IZMIŠLJOTINAMA, U PITANJU JE DETE !!!!

2012-11-13 23:40:34

#118: gost - UKIDANJE STRANAČKIH KOMENTATORA!

Napisali ste GOMILU IZMIŠLJOTINA !!!

Pored mog komentara stoji moje ime (VASILIJE), a pored vašeg komentara stoji "ime" gost ?!

Zašto niste napisali svoje pravo ime ?!

Sviđalo se to Vama ili ne, DEČAK Krstan Vuković MORA ODMAH biti pušten iz NEZAKONITOG PRITVORA !!!

Država će morati da isplati odštetu za ovakvo IŽIVLJAVANJE NAD DETETOM, KOJE SE SAMO BRANILO !

Njegova "krivica" je samo u tome što je PREŽIVEO !!!!

Ne možete NIKOME, pa ni meni osporiti pravo da NAJOŠTRIJE OSUĐUJE OVAKAV KRIMINAL NAD DETETOM !!!! Sramota je da u tome "vidite" političke aspiracije, a ne JEDNOG OD MNOGIH GRAĐANA KOJI JE ODLUČIO DA SE NA OVOM SLUČAJU OBRAČUNA SA KRIMINALCIMA !!!

Za Vas je jedini "lek" da, ako imate decu, doživite sličnu situaciju, pa da Vam nadležni tada kažu "da ne dižete halabuku i da se ne nadate direktorskom mestu" !!!

Smena mnogih direktora jeste NEOPHODNA, ali samo iz razloga što NE RADE DOBRO SVOJ POSAO I ŠTO DIREKTNO DOPRINOSE OPSTAJANJU ATMOSFERE STRAHA I KRIMINALA U ŠKOLAMA !!!!!!!!!!!!