Otvoreno pismo ministru nauke

Quoted post

Gost

#268 Re: Re: Re: dokument molim 2

2012-10-31 09:39

#267: Djole - Re: Re: dokument molim 2

A ti gospodine kad iznosis ovakve proceni i svrstavas sve autore i njihove radove u ovih 95%, zasto se lepo ne potpises, pa da vidimo koji im to "kvazi naucnik" porucuje. Verovatno imas bogatu naucnu karijeru. Siguran sam u suprotno. Veoma je nekorektno sto takve lazi i gluposti iznosis.

Odgovori

Mićo

#270 Re: Re: Re: Re: dokument molim 2

2012-10-31 10:59:13

#268: - Re: Re: Re: dokument molim 2

Peticija je korektna jer je protiv predatorskih časopisa; plagijata; te neetičkog sistema vrednovanja znanosti

http://portal.connect.znanost.org/2012/10/peticija-protiv-predatorskih-casopisa-plagijata-te-neetickog-sistema-vrednovanja-znanosti/

Gostu gost

#276 Re: Re: Re: Re: dokument molim 2

2012-10-31 14:18:36

Pa dobro ako sumnjas imam clanke objavljene u SCI/SCIE casopisima iz sledecih zemalja

Rumunija, Slovacka, Ceska, Austrija, Svajcarska, Poljska, Litvanija, Kina

Ostalo pronadji u WOS-u i Kobsonu.

Pohvala ludosti

#278 Re: Re: Re: Re: dokument molim 2

2012-10-31 14:53:57

"
A ti gospodine kad iznosis ovakve proceni i svrstavas sve autore i njihove radove u ovih 95%, zasto se lepo ne potpises, pa da vidimo koji im to "kvazi naucnik" porucuje. Verovatno imas bogatu naucnu karijeru. Siguran sam u suprotno. Veoma je nekorektno sto takve lazi i gluposti iznosis.
"

Pitanje je samo koliko li si Ti Strucnjace za Engineering, Multidisciplinary / Medicine, General & Internal objavio radova u TTEM / HealthMed-u ???