Neimarski Parkic

Quoted post

Gost

#99 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kakva tuzna prica

2012-04-27 14:38

#96: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kakva tuzna prica

A evo i vama da odgovorim..nadam se da direktno pisem vlasniku kafica..kakvu korist ima? Neverovatno "naivno" pitanje! Pa samo "malu" korist da napravi marketing celom kraju i svom kaficu naravno...a covek ima i GISTRO marketinsku agenciju valjda zna kako se to radi?I dobro mu ide posao...pa sada jos fokus na park..pa kao "principijelna" odbrana ..vec imamo dva kafica(gle moj bas gleda na park)..pa nema veze sta ce biti u bunkeru u parku ,ali daj da ako mi nedaj boze dodje konkurencija da je sprecim, a ako i ne dodje da izreklamiram park,..moj kafic u komsiluku i pokrenem sa svojim neimarskim aktivistima odbranu..od necega sto sam sam plasirao...i tako siri dalje i siri dalje....pa ce doci  u moj kafic svi oni koji citaju ovo na facebooku da malo kibicuju park..pa mozda postanu i redovni gosti mog kafea ko zna?

Neko rece da je i los marketing- marketing!Pa to GISTRO sigurno zna...ne bi valjda zaradjivao toliko dobro i on i njegovi...

Odgovori

Gost

#101 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kakva tuzna prica

2012-04-27 17:17:36

#99: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kakva tuzna prica 

Sad ti je prica i tanka i glupa.

Da znas sta je Beograd znao bi da Neimaru i Cuburi ne treba reklama.Treba im mir i od dzipova i od napucanih faca i kafica ( i od lamartina i od voule vous-a) i od takvih kakav si ti.Na moju zalost nijednom od tih kafica ne treba reklama,puni su kao oko.A okolnim ulicama ne moze da se prodje od besnih kola jos besnjih faca.Mozda od parka da napravimo parking.