Neimarski Parkic

Quoted post

Gost

#95 Re: Re: Re: Re: Re: Re: kakva tuzna prica

2012-04-25 14:49

#89: - Re: Re: Re: Re: Re: kakva tuzna prica

Obzirom da me njuh retko vara, potrudio sam se da malo prostudiram potpisnike peticije. Pod rednim brojem 463 nalazi se supruga jednog od suvlasnika Lamartina -

462 ljubica marinovic
463 katarina randjic

464 Snezana Petrovic

Stranacku pripadnost jednog od suvlasnika ne dovodim u pitanje, kao ni uplitanje politike u sve ovo, obzirom da se ''slucajno'' desilo da su aktiisti koji su bili veoma aktivni u Neimarskom parku clanovi iste partije ciji je clan jedan od suvlasnika, a supruga potpisnik peticije.

Ovako se prave ''spontane'' gradjanske inicijative. Eto odakle potice prica o gradnji po parku, o unistavanju parka i svemu ostalom o cemu niko osim njih i onih medju koje su buvu pustili ''ne brine'', i eto kako se pusta buva medju gradjane pa krenu ''spontana'' okupljanja...

A na peticiji ima jos zanimljivih imena...

Ovim je cela prica potpuno diskreditovana.

Odgovori

Gost

#96 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kakva tuzna prica

2012-04-25 19:08:48

#95: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: kakva tuzna prica 

Tako si ti resio,diskreditovana i gotovo?

Ali tanka ti je prica.Ostaje nejasno kakvu korist ima neko (ko god da je) od vlasnika lamartina da izmislja takve price?

Ja ipak verujem da tu ima puno istine i da ŽUTICA preti neimarskom parku i našoj deci.

P.S.

I ja sam na peticiji,reci mi nesto zanimljivo o meni.

Gost

#97 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kakva tuzna prica

2012-04-25 21:21:33

#95: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: kakva tuzna prica

crni radoje, dokle cete? koliko vremena imate kada istrazujete potpise! kojoj vi opciji pripadate. dovidjenja zauvek!