Bus Plus, život MINUS, stop validaciji mesečnih karata

Quoted post

2012-03-21 15:50

Na ulicama, tj. u prevozu smo svaki dan. Više od bilo kojeg potpisa znači odluka svakog pojedinca da ne validira svoju kartu. Time bi se pokazala odlučnost da se sistem učini besmislenim. Prave papirnate peticije ionako završavaju u đubretu, stav ljudi je ono što je bitno a to ovde pokušavamo da pokrenemo.

Odgovori

Gost

#335 Re: j

2012-03-23 09:52:39

#334: SĐ -

Da,ok,razumem,ali 1352 potpisa i sta? Premalo je pojedinaca. U prevozu ljude bas briga sto jedino ja ili jedino vi ne ponistavate vasu kartu i raspravljate se sa kontrolorom. Nikakvog efekta nema, kao ni meilovi  koje sam ja, a verujem i vi poslali svima koji imaju veze sa ovim sistemom. Nikakvog konkretog odgovora nije bilo, svi odgovaraju prilicno uopsteno, a poneta je samo jedna, tesko se u danasnje vreme moze protiv sistema, bilo kog, cak i ako zivimo u doba demokratije! A stav ljudi tesko da cete pokrenuti preko peticije i starnice na fejsbuku, evo recite kolikoje vremena proslao od pocetka peticije? I koliko svako od nas pojedinacno radi sve sto je u nasoj mogucnosti, i nista. I to je realnost,osim malih odjeka u pojedinim medijima nista, i cak i to ide u korist samo ovom sistemu. Ajde onda da pokrenemo neku grupnu tuzbu ili nesto tako. Papirne peticije mozda i zavrsavaju u kanti, ali upravo smo svi bili svedoci uspeha jedne gradjanske inicijative prenete na ulice Glasaj za bebe. Mozda da jos neko nesto predlozi