Bus Plus, život MINUS, stop validaciji mesečnih karata

Quoted post

#331 Re:

2012-03-20 14:42

#328: - Šta se dešava sa peticijom? Ne mogu da verujem da više niko ništa ne komentariše u vezi sa protivzakonitom obradom ličnih podataka korisnika personalizovane karte za prevoz?!

Trenutno je na snazi prećutno negiranje obavezne validacije i to svi primećujemo. Niti ko opominje, a kamoli kažnjava i građani se sve manje validiraju iz dana u dan. Po mom mišljenju postoje dva potencijalna razloga za to. Ili čekaju još malo pa da objave ukidanje validacije, tempirano da ima efekta u predizbornoj kampanji, ili lošiji scenario da baš zbog izbora neće da zatežu sa validacijom i gube glasove, a kada dobiju novi mandat na 4 godine što verujem očekuju, udare po validaciji svom snagom.

Odgovori

Gost

#333 Re: Re: j

2012-03-21 15:17:06

#331: SĐ - Re:

Peticija jos uvek nije dala nikakve rezultate,kao ni to sto smo svi pismima zatrpavali sve sluzbe koje imaju veze sa ovim suludim sistemom.Izmene clanove koje su usvojili ne menjaju skoro pa nista,a i price koje pricaju u javlnim pojavljivanjima samo idu njima u korist,a gradjani se vec polako ali sigurno privikavaju na novi sisem i uskoro nikog nece nista da zanima,osim nas 1347!Potpisa je premalo,a ljudi se validiraju uredno i stalno,bar u prevozima koje ja koristim.Razmislite o tome da ova akcija moze dobiti na znacaju ukoliko potpisa bude MNOGO vise.Po meni se ne mozemo osloniti samo na internet,mora se izaci na ulice po potpise,sto pre to bolje!

Gost

#349 Re: Re:

2012-03-30 21:15:46

#331: SĐ - Re:

da, ja se bojim da je ovo drugo u pitanju, neće sad da 'talasaju' pred izbore, a posle će da navale na nas - to treba sprečiti, ali koliko vidim nema nikakvog pokušaja da se protiv njih potegne neka pravna akcija - mada bi ovo trebalo da bude poslastica za svakog advokata koji pretenduje da se bavi ljudskim pravima, nažalost nema zainteresovanih. Studio B i dalje ćuti, ono malo medija što su ovaj problem pominjali su se takođe učutali, a kao što vidimo ni jedna jedina stranka ne pominje ovaj problem - bojim se da svi računaju na to da ćeista ekipaopet pdbiti BG, pa neće da se zameraju.