Bus Plus, život MINUS, stop validaciji mesečnih karata

Quoted post

Gost

#159 j

2012-02-06 19:04

Ja sm svoje misljenje podelila sa svim svojim prijateljima sto preko drustvenih mreza sto uzivo. takodje sam i poslala svim redakcijama i sluzbama koje mogu imati veze sa ovim sistemom i ovom gluposti mejlove sa linkom peticije i mojim komentarom. smatram da je problem takodje u tome sto veci broj sgradjana koji koristi personalizovanu markicu ne koristi internet, pa i nema gde da sazna ni za ovu peticiju ni za glupost koju je bus plus uveo! ljudi svakodnevno ponistavaju svoje personalizovane kartice sa recima sto je do mene ja cu da uradim! da, nabojbolje jos i da duvamo da se zagreju autobusi. ja sam spremna ako hocete da peticiju podrzimo i javno na ulicama naseg grada,gde cemo moci u direktnom kontaktu da sakupimo mnogo potpisa. ili to ili nista od malog broja nasih glasova. kakva glupost, kakav sistem, kakva drzava!

Odgovori

#160 Re: j

2012-02-06 20:45:15

#159: - j

Na žalost, u trenutnim uslovima nismo u mogućnosti da peticiju organizujemo na tradicionalan način. Hvala na širenju peticije, svi ili barem većina medija je obaveštene o akciji. To treba činiti što češće i sa što više strana kako bi akcija uspela. Za sada nema konkretnih rezultata, barem ne onih vidljivih, ali se sve češće pojavljuju članci u kojima se upinju da obrazlože kako je overa mesečnih karata za naše dobro, što je možda prvi konkretan rezultat, očigledno da je veliki broj ljudi nezadovoljen tom odlukom. Kako će oni saznati za akciju i dati svoj doprinos, računajući i one koji ne koriste internet, na svima nama je da se potrudimo.

Gost

#166 Re: jdrago

2012-02-07 15:29:52

#159: - j

Ja sam strahovito razocaran dosadasnjim potpisima.Smatram da je ovo jako mali broj.Ovoliki broj potpisa na ulicama Beograda bi prikupili za 1sat.Pa ipak strasno sam razocaran, gde su studenti, zaposleni, djaci.Ovde se ipak radi o Beogradjanima koji nije bas da nemaju internet.Va[e pisanje medijima je uzaludno jer oni niti smeju niti hoce da se bave ovom temom.U utisku nedelje sam gledao Djilasa ciji odgovor je bio da ce gradjanima biti bolje.Maj;inska briga gradonacelnika. Ova peticija ce trajati duze mislim da ce izaci i na ulice a onda ce biti 500000 potpisa.Navodno toliko ima personalizovanik kartica.