Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!
Quoted post
Терминатор |
#539 Re:2011-12-14 19:461. Сви власници причају исто, "неће он, не напада", али што би то мене уопште занимало, да ли није напао, да ли је добар или није, поштуј закон, држи га на повоцу, немам ја шта са тобом да се објашњавам, не занима ме твој пас ни његова нарав, немам обавезу ни намеру ни да исказујем симпатију и доказујем да ја ето волим животиње (па шта и да их мрзим, моје право), нити било шта друго, немам уопште потребу да се удубљујем у то какав је твој пас, и то ми не пада на памет, поготово кад идем с дететом. 2. Никад нисам чуо да ико од вас тражи веће паркове за псе, уместо тога ви тражите изговоре да све буде као и досад, нећу да платим таксу, паркови су лоше решење, нека од пара за таксу направе веће паркове, то је ваша ствар и ваше право да тражите. Чарке међу вашим псима (који су ето као сви мирољубиви) и женке у терању су такође ваше ствари, шта они који немају псе и не интересују их те ствари имају с тим? 3. Нема разлога да се овде систем вредности не преиспитује, па и да се пас не упореди са свињом, која је интелигентнија од њега, чему искључивост? 4. Кад треба да се плати такса онда изгледа нисмо ни Европа ни Азија, онда одједном постајемо свет за себе, опет лицемерје. 5. Ако ја за свој ауто плаћам чак и осигурање од ауто одговорности, не видим у чему је проблем да власник плати таксу за пса, и да испоштује све што закон предвиђа, дакле, кајиш, за велике расе корпу (шта беше то) и да чисти гованца за својим "мудрим" најбољим пријатељем. Ако је то некоме испод нивоа, нико никога не тера да држи пса, али ако решиш да га држиш, зна се, чишћење за њим, и нема пуштања на улицу кад се "играчка" изгустира. 6. Са људима који имају нормалну комуникацију нормално комуницирам, са извитопереним дегенерицима умем другачије у сваком смислу. |
Odgovori
Gost |
#545 Re: Re:2011-12-15 01:01:03Izvini molim te sto tebe tera na toliki bes ,zbog cega si toliko ocajan pa ti sve ovo ovde dobro doslo da istreses frustracije ,ne razumem zasto si ovde kad si kontras ,da vredjes ili sto? Idi negde drugde i ljuti se i svadjaj sa onim ko te doveo u takvo stanje ,ili ne smes u kuci da pisnes od zene?Idi brate s milim bogom i ostavi ovaj narod na miru ,tebe niko ne dira ,a za auto svi placamo,sta hoces.Kako da objasnis ono sto se desilo u Leskovcu gde je onaj gospodin uletio u skolsko dvoriste sa dzipom i unesrecio onu devojcicu i njenu porodicu.Kome sad da stavimo povodac i korpu?Ko je tu opasan po zivot dece?To je ono o cemu treba da se vodi prica na tv ,a ne da li neko ima kucnog ljubimca.Pedofili ,manijaci ,sekte ,ludaci svi oni koji lupaju na nasa vrata dok su nam deca sama kuci oni su opasna rasa ,a posto su meni provaljivali u stan kad mi je dete bilo samo kuci i istraumiralo se ,nas "opasan : pas je zalajao i stao ispred mog deteta da ga zastiti pa su gospoda lopovi pobegli ,a da nije opasni bio sa njim sta bi bilo? |
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Znanje i moral na prvom mestu. Podrška profesoru Vladimiru Dugaliću.
2993 Kreirano: 2024-12-26
Smeniti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije RTV
2422 Kreirano: 2024-12-24
Peticija za smenu Zane Dolićanin sa mesta rektorke Državnog univerziteta u Novom Pazaru
2098 Kreirano: 2024-12-24
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
15305 Kreirano: 2024-11-26
Smena direktora Jovine gimnazije
1274 Kreirano: 2024-12-02
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
7248 Kreirano: 2024-11-18
Dodela Februarske nagrade Novog Sada studentima i srednjoškolcima
498 Kreirano: 2024-12-24
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
2277 Kreirano: 2024-12-05
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
481 Kreirano: 2024-12-25
Постављање Ненада Лалатовића за новог тренера ФК Партизан
437 Kreirano: 2024-12-25
Подршка професорима и наставницима у Сокобањи
411 Kreirano: 2024-12-24
PODRŠKA STUDENTIMA - RADNICI RTS-A
238 Kreirano: 2024-12-20
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1754 Kreirano: 2024-12-14
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2760 Kreirano: 2024-12-13
APEL ZA IZGLASAVANJE O ODRŹAVANJU JANUARA NA PRAVNOM FAKULTETU PREKO ESTUDENT
104 Kreirano: 2024-12-23
**Peticija za Besplatno Pravo na Ortopedska Pomagala za Decu sa deformitetima stopala
777 Kreirano: 2023-11-14
VRATIMO AUTOBUSKA STAJALIŠTA PUTNICIMA
793 Kreirano: 2024-12-09
Ne podržavam reprezentativne sindikate u prosveti!
79 Kreirano: 2024-12-27
Podrška studentima i zaposlenima Visoke poslovne škole u Novom Sadu
3826 Kreirano: 2024-12-12
Da li je dr Dugalić najpoznatiji hirurg za jetru u regionu?
63 Kreirano: 2024-12-26