Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!

Quoted post

Gost

2011-12-06 22:56

Mi imamo 13 pasa, svi do jednog smo spasili sigurne smrti, sa ulice ih doneli kući, iz azila ih usvojili...Od svih tih pasa samo je jedan po ovom spisku opasan, a taj jedan OPASAN je najveća ljubilica i mazilica na svetu i najdivniji pas kojeg sam ja ikada upoznala i živi sa svim tim psima a i mačkom pod istim krovom!!!! Tako da svi ti koji donose ovakve sulude propise nemaju pojma kakvi su to psi u stvari, kada bi upoznali bar jednog pit bula ili staforda ili ostale pse sa spiska shvatili bi zašto su to psi stvoreni za obožavanje i divljenje!!! BAN STUPID PEOPLE NOT DOGS!!!!

Mi Bebu (pitušu) šetamo pod punom ratnom opremom - am,povodac,korpa- i nikada ali nikada kad je izvedemo iz dvorišta bez povodca i korpe a to nije zbog nje, nego zbog drugih ljudi ali ni to ne valja jer oni koji se plaše pasa plaše se još više kad je vide tako namontiranu a oni koji vole pse me grde zašto maltretiram psa da nosi sve to na sebi!!!

Odgovori

Betza

#372 Re:

2011-12-06 23:18:32

#368: -

To rade jer su kreteni, a ne zato sto su psi opasni...ocigledno im treba jos neki izvor gde mogu lepe pare da zgrnu sa retardiranim izgovorima i lazima.Nadam se da cemo moci nesto da ucinimo protiv toga :(