Produzenje roka za odbranu doktorskih teza po starom programu
Quoted post
Gost |
#712016-09-22 10:55Vecite studente opet pustili,a vredne koce po ko zna koji put.Toliko o tome koliko im pametna deca trebaju,njima se ne moze upravljati pa je najbolje da ih se rese. |
Odgovori
Svi za jednog jedan za sve |
#72 Re:2016-09-22 11:15:42nemojte da nas svadjate, ti " veciti" su studirali u vreme ratova, hiperinflacije, nemojte da nas svadjate. Pravda za sve stidente, da se svima dozvoli zavrstak zapocetog bez nekih velikih finansijskih troskova. |
Gost |
#73 Re:2016-09-22 11:48:55Razmislite malo o svom komentaru! Ti loši i večiti studenti, se zdušno trude da pomognu i vama a vi ih vređate. Od samog početka smo se borili i potpisivali peticiju za sve, bez delenja i selekcije. Ako mislite da među nama nema pametnih i onih koji misle svojom glavom, onda bar imajte toliko respekta prema momcima koji su sve ovo vodili. Odvojili su svoje vreme, znanje i pamet, da to realizuju. Znate, potrebana je i pamet i hrabrost da se u ovoj zemlji zastupa svoj stav, bez obzira na prozivke i los imidž.
|
Gost |
#77 Re:2016-09-22 16:08:29Po nekada se kajem, kada vidim da sam bilo sta potpisao da bi podrzao klege na magistarskim i na doktorskim studijama. Ali sam gotovo siguran da vecina njih ne misli kao i vi, i u momentu se trgnem, i ipak cu podrzati svoje kolege, zato sto se radi o izdvojenom misljenju pojedinca. I ti pojdeinci doktoranti i magistri za koji su losi ljudi i losi djkaci studenti osnovnih studija ce zavrsitii svoje obaveze jer ih nesebicno podrzavaaju njhove kolege koje nisu eto uspeli da se bave doktoratima. To su i vasi studenti koji dolaze kod vas na konslulatacije, ako se bore da daju ispit i zavrse zapoceto na posten nacin znanjem, ja ne vidim razllog da ih tako etiketirate. Ako me asistent na ispitu obori i to posteno, ja cu to prihvatiti i opt ga podrzati da zavrsi svoj doktorat. Necu biti pristrasan jer mi je vazno da znam da sam sve sto sam uradio, uradio posteno i svojim radom, pa makar to i trjalao ovoliko dugo. Duzina trajanja studija nije merilo da li je neko los ili dobar. Nije dobro ne zavrsiti zapoceto, a nije sramota niti je lose boriti se i zavrsiti. Na ispitima postoji kriterijum, znanje prolazi neznanje ne prolazi, tako stvari treba da funkcionisu i niko od starih studenata ni ne ocekuje drugacije. Vama zelim da zavrsite zapoceto (magistraturu, doktorat sta god da radite od toga), kao sto i sebi zelim da zavrsim i diplomiram. Ja nikada ne sudim a mozda ne biste ni vi trebali. Srdacan pozdrav. |
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
15635 Kreirano: 2024-11-26
Podrška studentima i zaposlenima Visoke poslovne škole u Novom Sadu
3849 Kreirano: 2024-12-12
Zahtev za razoružanje Lojalista
3777 Kreirano: 2025-01-01
Znanje i moral na prvom mestu. Podrška profesoru Vladimiru Dugaliću.
3513 Kreirano: 2024-12-26
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2810 Kreirano: 2024-12-13
Подршка запосленима у просвети
2538 Kreirano: 2024-12-30
Smeniti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije RTV
2529 Kreirano: 2024-12-24
Peticija za smenu Zane Dolićanin sa mesta rektorke Državnog univerziteta u Novom Pazaru
2132 Kreirano: 2024-12-24
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
2613 Kreirano: 2024-12-05
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1780 Kreirano: 2024-12-14
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
7270 Kreirano: 2024-11-18
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1275 Kreirano: 2024-12-18
Smena direktora Jovine gimnazije
1461 Kreirano: 2024-12-02
Podrška studentima
2764 Kreirano: 2024-12-06
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
948 Kreirano: 2025-01-03
STOP UKIDANJU TROLEJBUSA I PRIVATIZACIJI GSP-a!
835 Kreirano: 2025-01-02
VRATIMO AUTOBUSKA STAJALIŠTA PUTNICIMA
806 Kreirano: 2024-12-09
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
632 Kreirano: 2024-12-25
ПЕТИЦИЈА ЗА ХИТНО ОСЛОБАЂАЊЕ ДОЦ. ДР РАДИВОЈА ЈОВОВИЋА
578 Kreirano: 2024-12-10
Dodela Februarske nagrade Novog Sada studentima i srednjoškolcima
505 Kreirano: 2024-12-24