ZAHTEVAMO HEMIJSKU KASTRACIJU SILOVATELJA DECE

Quoted post

Gost

2016-07-14 21:02

Mislim da je konacno vreme da se stane na put ovom zlu u Srbiji. Kao nekome ko zivi u uredjenjij zemlji kao sto je Svajcarska a porekom sam iz Srbij ei tamo samm zivela godinam- mislim da situacija izmice kontroli.. da su pravosudni sitem i policija ili nesposobni ili nezaiteresovano.. i da se nesto po hitno mora preduzeti.. Svaki dan sa uzasom citam u novinam novo ubistvo, masakr i silovanje pa se pitam sa radi nas sitem (ne) bezbednosti... Potpuno je vam pameti te idiote i bolesnike , ubicei silovatelje cuvati u zatvorima i omogucavati im zivot koji je bolji nego sto to ima 90 % ljudi u siromasnoj zemlji Srbiji. Takav jedan zatvorenih kosta drzavu: morate mu obezbediti vodu, struju , hranu , odecu ,lekove, Zatvore treba, kao i svaku zgradu, obnavljati i odrzavati.. Zatim- da bi ostali u zatvoru( jer u spoljni svet ne smeju - jer su opasni pa bi mogli pociniti ponovo zlocin) , morate imati cuvare. Dakle i cuvare morate platiti ... Dakle, ljudi dragi.. kloki onda taj idiot kosta drustvo?? A n adrugoj strani fale bolnice, lekovi, obdanista, stracki domovi. Za te oare bi neko mlada osoba mogla dobiti i stipendiju.. Puno korisnih stvari bi se uradilo od tih para Koje ulazemo u ova "niza bica". CEMU?????? Ako vec smrtna kazna ne moze da se uvede( sto milsim da bi trebalo pod NAJHITNIJE.. koliko juce) onda je i ova gore pomenuta mera ODLICNa za pocetak.

Odgovori

Gost

#463 Re: sajci

2016-07-14 22:47:33

#457: -  

Sajci

Svaka vam cast u potpunosti delim vase misljenje.Ako su dusevni bolesnici i oni mogu osjetiti makar tjelesnu bol.A drzava uopste ne zeli da bar smanjuje.broj takvim monstrumima.Pa ona ih povlascuje tako sto im u.zatvoru stvoreni uslovi i bezbriznij zivot tamo se ne opterecuju oce li platit komunalije i kako prehraniti se.no se jos i nabilduju da bolje siju strah nad postenim svijetom.

Stvarno ako narod ne bude u ovome istrajan nece nam trebat veci smak sveta,kad nam u proseku svaki dan stranice ispisuju o zlocinima nad decom i staricama i uopste nevinim zrtvama,ko da je ratno stanje.