Majci troje dece plata iz budzeta

Quoted post

Marko

#901 Re: Zasto?

2016-06-18 04:43

#6: Majka dvoje dece - Zasto? 

Pa skroz se slazem sa vama majko 2 deteta. Sta, radjanje dece treba da bude biznis. Pomoc treba dati onome kome treba, a ne nekome samo zato sto ima odredjeni broj dece. Uostalom svaka osoba treba da bude jednako bitna, I bez dece I sa jednim, dva ... Dece. Ova pericija je vrhunac primitivizma I bezobrazluka. Onaj ko radja decu da bi dobio novac, treba mu oduzeti decu. A ona gore sto za napor I trud koji ulaze u odgoj svoje dece, bih reka samo: mamu ti maminu. 

Odgovori

maki

#903 Re: Re: Zasto?

2016-06-18 05:02:58

#901: Marko - Re: Zasto? 

Radjanje dece ne treba da bude biznis, ali ne treba ni da bude strah. Realno, ja imam dvoje dece, jedno za drugim, a rodila bih citav fudbalski tim, ali ne zelim da radjam socijalne slucajeve. Zelim da pruzim mojoj deci ne bogati, vec kvalitetan zivot. Pod tim kvalitetan podrazumevam hranu, obucu odecu i da ih bar jednom za zivota posaljem na more, ne na egozticnu destinaciju vec moze i Jadran. Slazem se sa tvojom konstatacijom da pomoc treba da damo kome je potrebna, a nismo svesni da je nama kao narodu pomoc najpotrebnija. Ugasice nam se narod, nacija, zivvot u Srbiji, sve nas je manje. Ako zelimmo da i dalje postojimo za 100, 200 godina, radjajte i mnozite se. Rodice majka jos jednog Nikolu Teslu, Pupina, Djokovica...

majka troje dece

#1061 Re: Re: Zasto?

2016-06-19 05:22:01

#901: Marko - Re: Zasto? 

Kao prvo,nemas pravo da nikog osudjujes,niko nije trazio od tebe,kao drugo,sta vama smeta tudji napor za koji vi ocigledno niste sposobni,jer ko ima troje i vise dece oni rade 24 h oko djece i vi sto ste zlobne vama bog nije trebao ni davati decu,jer ne znate koje to bogatsvo i sreca.niko nije radjao zbog plate nego sto voli da ima djecu.kao ti nisi uzela pare koja svaka kad se porodi,sigurno si ih vratila kad su su ti stigle kuci.mos" misliti!!!!