PROTIV UKIDANJA NACIONALNIH PRIZNANJA ZA DOPRINOS KULTURI

Quoted post

Gost

2016-01-23 20:18

Vasil Hadzimanov

Molim sve koji imaju imalo postovanja i ljubavi prema nasim veteranima kulture da potpisu ovu peticiju.
Jedan u nizu katastrofalnih poteza ministra "kulture".
Oduzima vam 3 minute, a bukvalno spasava glavu mnogim nasim najvrednijim umetnicima koji su ovo itekako zasluzili!

Odgovori

Miroslav Mandic

#39 Re:

2016-01-25 16:55:57

#30: -  

Ove peticije nemaju apsolutno nikakav znacaj, narocito ukoliko nemaju deset hiljada potpisa i vise, zasto se nije organizovao direktan poziv da se ljudi ukljuce u smenu svih vlastodrzaca "kulture", nije ovo jedina katastrofalna  odluka, nego je tesko obuci bundu i izaci napolje, sta je sa samostalnim umetnicima kojima grad sa zakasnjenjem uplacuje nizu od najnize osnovice, bez plate i mogucnosti da zarade bilo kakav novac, ukoliko neko u tom statusu doceka redovnu penziju to ce biti od 9 do 12 hiljada dinara, da skaratim i nemam vise zivaca, treba oduzeti ljudima koji nac. p. nisu ni zasluzili a zasluznima ostaviti ako ne i povecati za procenat oduzetih, koliko sam pratio spiskove vecinu treba oduzeti,,,a zatim resiti i ostale slucajeve u kulturi i sire i dozvoliti pravim ljudima da stvaraju rade i zive,,!!!

ps. cega se plase ovi Gost, pa potpisite se, nece vam niko nista,,,,

Miroslav Mandic

Zoran Stanic

#95 Re:

2016-02-08 21:46:59

#30: -  

Vasile, potpisacu peticiju mada ona nece imati apsolutno nikakvog uticaja na odluku vlade, kao sto ni one online peticije protiv priznavanja "Kosova" ili clanstva istog u UNESCO-u nisu imale nikakvog uticaja, ma koliko da se autori online peticija busali u grudi oko njihovog uspeha oko uticanja na donosenje odluka. Na putu smo EU a zivimo sve losije i losije dok nam premijer umire od posla i zrtvuje se za nas a mi, eto, nemamo ni malo razumevanja za njegovu zrtvu. Zar zbilja neko ocekuje od njega razumevanje za istaknute umetnike koji pod stare dane jedva sastavljaju kraj s krajem? Ja ne ocekujem. A g. Tasovac ce uraditi onako kako mu sef nalozi.