POTPISI STUDENATA PO STAROM PROGRAMU KOJIMA JE POTREBNO PRODUŽENJE STUDIRANJA

Quoted post

Gost

#338 Re:

2016-01-06 20:20

#337: Kolega -  

Izašla sam na ispit u decembru, pismeni, i gledam oko sebe i ne mogu da verujem. Pun amfiteatar i svi prepisuju ko ludi. Bolje rečeno, šalju viberom uslikane zadatke, grupi koja sedi ispred i rešava. Totalno uigran sistem. Jako malo ih je položilo i sa tim. Rekla sam to profesorima sa kojima sam razgovarala, kada su pokušali da mi kažu kako je to lak ispit, samo treba da izlazim. Pitala sam a jel treba da vodim i tim sa sobom?! Znaju oni za to i gledaju kroz prste. Zato se ja ne osećam kao gubavac. Ne više.

Odgovori

Gost

#344 Re: Re:

2016-01-07 13:35:35

#338: - Re:  

Ista situacija kao kod mene.Dok sam sedela u amfiteatru imala sam osecaj kao da sam u srednjoj skoli medju bolonjcima.Organizovani kriminal :) ali to je vise stvar njihovih mladih godina.Na mom fakultetu su profesori ok ,nisam bila u situaciji da me bilo ko gnjavi zato sto imam plavi indeks jedina u moru srvenih ali me jako nerviraju naslovi u novinama ,,veciti'' pa ona slika penzionera u skolskim klupama itd.Ja u ovoj situaciji ne bih mogla da zamislim da me pored svog ovog pritiska jos profesori muce,a znam da ima takvih koji ne izlaze u susret,ja ocigledno imam srece.Koci me najvise obimnost gradiva i ovaj rok koji me plasi jer mi stvara paniku da ipak necu uspeti da sve dam do septembra i da ce mi ostati jedan.Neka nam produze bar jos godinu dana,mada dve ne bi bilo jose.Kontam da cu u septembru dobiti srcani udar ako mi ostane jedan.