Peticija za zabranu petardi!!!

Quoted post

Gost

2015-12-29 21:55

Potpisala sam peticiju, još kad bi peticija dospela u oči javnosti-utoliko bolje! Živim za taj dan kada će petarde biti potpuno zabranjene, čim vidim balavurdije da koriste nedozvoljena sredstva-dođe mi da im lupim 10 vaspitnih šamarčina i da očerupam njihove roditelje što ne otvaraju oči pred problemom! Nova Godina je nešto mnogo čarobno i divno i umesto da deca uživaju u čarima zime (sneg, ukrasi za jelku, pokloni, whatever...), ponašaju se veoma primitivno i ne znam kako takvo ponašanje roditelji odobravaju, bruka i sramota! A da ne govorim da oko 5000 životinja godišnje umre od srčanog udara-svaki komentar je suvišan! Postoje mnogo bolji i lepši načini za proslavu praznika...

Odgovori

Gost

#182 Re:

2015-12-30 12:10:37

#157: -  

TAKO JE.STO JE NAJGORE POSTOJE I RODITELJI KOJI KUPUJU DECI PETARDE A KOJE BIH JA POSLALA NA ISPITIVANJE I POSMATRANJE,PRITOM KAO KRIJU OD DRUGIH DA SU KUPILI A KADA IH PITATE ZASTO ODGOVORE :''PA I DRUGI TO RADE''. STRASNO,KAKVA OGRANICENOST.NEPODNOSLJIVO.JA TO KAO INTELEKTUALAC NE MOGU DA SHVATIM.SADA ISPADA DA VREDJAM TE LJUDE ALI ZAISTA JE NJIMA POTREBNA POMOC PSIHIJATRA JER TO JE NEOBJASNJIVO.