Bedno je ali istinito!

Quoted post

Smeker

2015-11-27 16:45

Nismo se razumeli. Nisam ja stao u njegovu odbranu, Stanisa i ja cak nismo toliko bliski prijatelji, on ima svoj krug ljudi ja imam svoj. Meni smeta peticija i iznosenje prljavog vesa. Osoba koja na ovakav nacin pomocu peticija blati bivsu ljubav ne zasluzuje moj respekt. Ja licno moje bivse ljubavi ne ogovaram niti stavljam na stub srama, ako nemam nesto lepo da pricam o njima,  barem cutim. razlog mog javljanja je taj sto je neko ovde spomenuo nekakav linc, narkomane, alkoholicare, to me je zestoko iznerviralo, pa necemo valjda dopustiti da najgori olos i sljam, najgori otpad ovog drustva preti najboljima. Sto se mene tice ja licno nikada se nisam plasio tih smradova, jer je to sve trulez koji jedva hoda, alkoholicare i narkomane mrzim najvise na svetu. Oni su me isprovocirali, to je bio razlog moje replike. Pozz   

Odgovori

Gost

#195 Re:

2015-11-27 17:04:39

#194: Smeker -  

Slazemo se da ovo nije peticija za tu svrhu ovo je peticija da se zaustavi iskoristavanje zena koje veruju da su u stanisi pronasle ljubav dom a to je laz jer njemu treba samo zena da bimu radila bez ljubavi bez zastite niko ovde ne ogovara ne iznosi prljav ves ne ogovara bivsu ljubav ovde pisu iz sela koji ga poznaju ..  i zene koje su bile iskoristene  imateli vi ideju kako spreciti da stanisa laze zene putem drustvenih mreza ? Vas mozda ne interesuje za te zene sto dodju njemu da ce imati nekog ko ih voli a on ih dovede samo kao radnika . To smeta zenama i zato postoji ova peticija nekad se skrene sa teme zasto postoji ali sta da se radi .