Bedno je ali istinito!

Quoted post

N.N. Lice

#179 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-22 18:32

#178: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Znam samo da Stanisa ima puno neprijatelja, ne kazem ja da je on neki Andjeo, ali veruj mi, znam sta pricam, postoje ljudi koji su mnogo gori od njega, nas narod je pokvaren i zloban, lazu, izmisljaju, ogovaraju, podmecu, danas je veoma malo pravih prijatelja na koje covek moze da se osloni. Poznajem gotovo sve Stanisine zene, ne vidim da je neku iskoristio,   mozda ovu zadnju? stvarno sta su uradili ne znam. Bila je jedna pre ove zadnje, bas lepa i zgodna zena, sedela je kod njega sedam godina i otisla. Pretpostavljam da Stanisa nema vise ni onih para koje je imao kada je dosao iz Svajcarske, pare se brzo trose, stalno se uzima a nema odakle da dodje, svake godine ima ogromno ulaganje u poljoprivredu a zarada nikakva. Dobro ima jos nekoliko godina do penzije, Svajcarska penzija ce da ga izvuce iz krize, radio je tamo dugo, imace lepu penziju.

Odgovori

Gost

#180 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-22 18:56:19

#179: N.N. Lice - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Pise ovde pre ove zadnje i pre te sto bila 5 godina bile su vise njih ja neverujem da ce imati dobru penziju ali imace i 500f pomaze samo da on nije takav cicija da se opusti i malo prozivi nece znati on to nece moci i pored te penzije on cese muciti ako uopste i doceka tu penziju tacno je pare sa kamare brzo nestaju potrose se ali to mu nadaje za pravo da zene iskoristava da mu samo rade a citam budu i gladne jer nemaju sta da spreme on neda da se kupi nemoze da bude dovoljno samo iz baste ?? Zato nece moci imati zenu nadje putem interneta ali mu sve odu a razlog koji je nemoze svaka biti losa a samo stanisa dobar svih deset lose zene a on dobar svima nam izgleda da stanisa nije dobar i zato odlaze