Plata za trece dete do 18 godine

Quoted post

Gost

2015-10-24 11:32

JEDNO OBAVESTENJE EVO OVAKO IZASAO JE NACRT ZAKONA DA CE MAJKE SA TROJE DECE IMATI PRAVO NA PENZIJU TAJ PREDLOG JE DALO MINISTARSTVO ZA RAD I SOCIJALNA PITANJA .MAJKE KOJE IMAJU VISE OD TROJE DECE NECE IMATI NIKAKVO PRAVO JER KAKO MI JE RECENO SAMO ZA TRECE DETE IMA NOVCA U BUDZETU .STO JE PO MENI OGROMNA NEPRAVDA JER PO NJIMA OSTALA DECA SU VISAK.JA SAM ZVALA MINISTARSTVO I REKLA IM SVASTA ULOZILA ZALBU NA CELOKUPNU BRIGU DRZAVE O DECI.ZENA SA KOJOM SAM PRICALA MI JE DALA BR TEL NA KOJI ZENE ODNOSNO MAJKE SA VISE OD TROJE DECE MOGU DA SE ZALE JER KAKO JE REKLA STO VISE PRITUZBI DACE BOLJE REZULTATE PO NJIH A ZAKON TREBA DA BUDE USVOJEN DO DECEMBRA JER JE VEC U SKUPSTINI .OVO JE BR NA KOJIMOZETE ZVATI I ZALITI SE 011 3038661

Odgovori

Gost

#40 /*37

2016-02-08 09:01:21

#26: -  Majka sam troje dece rodjenih putem vantelesne oplodnje,sad sam po prvi put u svom zivotu prudna prirodnim putem(dar od boga) da li to znaci da sada zbog ovog zakona moram da biram izmedju buducnosti ova tri rodjena i zivota ovog u stomaku? E pa postovani zakonopisci volela bih da vi dodjete u tu situaciju. JA BIRAM ZIVOT,BIRAM I CETVRTO DETE. I do sad niste brinuli o svom narodu pa zasto bi i sada.

ja

#42 Re:

2016-02-11 12:55:43

#26: -  

nema od ovoga nista o ovome ce se pricati do izbora i cao. Obecanja kao i za sve ostalo

Maki87

#45 Re:

2016-02-18 13:12:12

#26: -  

Mislim da nece od ovoga biti nista... DANAS SAM ZVALA TAJ ISTI BROJ I KAZU DA SU PRIBLEM FINANSIJE DA TO NIJE NI USLO U ZQKON O FINANSIJSKOJ PODRSCI POROFICI I TAKOOOK. ZNACI JEDNA VELIKA DEZINFORMACIJA