Da Ustavni sud RS usvoji Kristijanovu žalbu!

Quoted post

Gost

2015-10-02 19:35

Svi imamo svoju neku proslost,te tako i gospodin Kristjan,smatram da se treba dati prilika da to ispravi.S obzirom da je on rastao bez oca sa majkom koja skoro i da nije bila uz njega, ziveo je sa bakom u pogresno vreme,pitanje je kakvi bi bili vi,ja...?Pratim ga na farmi moj je favorit ,decko je super.Mozda bi neko rekao kako to da podrzavm ,,kriminalca,, ja nisam iz tih voda majka sam dveh devojcica ali ja ga jednostavno ne vidim kao takvog,kao državljanka Slovenije smatram da je medju vasim politicarima ,policajcima mozda ima i vise kriminalaca koji bi trebali da odsluze takvu kaznu. Pozdrav iz Slovenije ps. Izvinjavam se na pravopisu ....

Odgovori

Gost

#1482 Re:

2015-10-02 19:42:31

#1481: -  

jos  nam  je  slovenac  trebao  auu  e  pa  narode  sta  je  Slovenac ?  mesavina,  autrijanca,  ceha,  nemca,  slovaka ,  da  ne  govorim o  polozajima  Srba  u  Sloveniji  duga  prica.  Inace  sta  kazes  aa  Srbi  sami  sebe  ponizavaju  vole  kriminalca  jel  ima  to  kod  vas  u  Sloveniji  ?

Gost

#1502 Re:

2015-10-02 20:13:42

#1481: -  

Upravu ste ,upravo na farmi je pokazao kako je dobar covijek... ovde komentarisu iskompleksirane.osobe koje znaju samo da vredjaju i nebulozd pricaju...