SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

Quoted post

Gost

2015-09-02 12:58

Da mozda ovom peticijom i uspemo nesto, ali to nije kraj. Koja je razlika izmedju amidzi sou-a i rijalitija, cadjave mehane i rijalitija, narod puta i rijalitija, zvezde granda i zvezdice istih, domacine ozeni se, bracni sudija, menjam zenu i raznih drugih umobolija koje se prikazuju, paparazzo lov, bilo koja emisija koja prikazuje ove nase tzv samoproklamovane zvezde Moje pitanje sta cemo sa ovakvim emisijama. Pa tu imamo Djosu i Spica i kako okrenete moramo mnogo toga da potpisujemo. Pa sta cemo sa danima sljive, piva i ostalim spektalima gde se pojavljuju ceca, jeca, biki i ostali

Odgovori

Gost

#7442 Re:

2015-09-02 13:03:30

#7426: -  

Info-top i Nacionalni dnevnik su jos gori blud. A uredjuju ih i vode politicke i novinarske prostitutke s TV Pinka.

Gost

#7461 Re:

2015-09-02 13:09:28

#7426: -  

Mislim da takvih emisija mora da bude. Svaku zemlju cine razlicite strukture ljudi, razlicitih interesovanja, svako ima pravo da voli sta hoce. Te emisije ne vredjaju nikoga i ne reklamiraju blud i sram. Ja ih iskreno isto ne volim i ne gledam, ali ima ko ih gleda, ko voli folk muziku, koga zanima zivot javnih licnosti itd. Neki ljudi su jednostavno dokoni i nekima se to svidja. Dok su reality  kao Sodoma i Gomora. Ovo sada je ekspanzija idiotizma. Ja sam zgrozena, zaprepascena do kog nivoa gluposti, ponizavanja sebe i spustanja su ljudi spremni da idu zbog para. Mene nejvise brine poruka mladima, pogotovo zenskoj deci koja pored prostih i neodgovornih majki gledaju ove gluposti i posle misle da se guzicom i mesanjm sve u zivotu dobija. Ove sezone mislim da je postalo bas strasno i zabrinjavajuce.