Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima

Quoted post

Gost

2015-08-10 20:02

Peticija nema smisla, mozda je nama skolovanje besplatno ali racunaj da smo tu minimum 10 mjeseci i da mjesecno konkretno ja ostavljam 500 eura Srbiji, sto 80 posto vasih studenata ne radi. Oprobali smo mi i zabranu vasim paradajz turistima da udji u Crnu Goru ne bi li kupovali kod nas ali kad smo vidjeli da to ne ide odrekli se toga, tako da je bolje i vama da zbog 1000 eura ne izgubite 5000 e godisnje. Razmisljajte na duze staze .

Odgovori

ad

#920 Re:

2015-08-10 20:10:18

#903: -  

Samo ti idi u CG i tamo prosipaj svoj novac. Nemojte nam soliti pamet više molim vas. Sad ste stranci i to i ostanite. Naravno odnosi se samo na one koji se izjašnjavaju kao crnogorci - izmišljena nacija sa sve nakaradnim novim slovima.

Gost

#923 Re:

2015-08-10 20:10:40

Idi ti bajo u tvoj kamenjar pa trosi 500€ tamo ...hteo si drzavu sad budi u njoj...a vecina " tih paradajz turista" vam vise i ne dolazi ...sada imate siptare pa uzivajte...

Gost

#946 Re:

2015-08-10 20:21:48

Dajte mi samo jedan argument zasto peticija nije u redu. Cime ste Vi zasluzili skolovanje o trosku budzeta a jedan Japanac, recimo, ne? Pa potrosi i srpski student ako npr. nije iz Bg, a tu studira isto koliko i Vi. Ali poenta je da bi srpski student, tj. njegovi roditelji trosili manje da vi imate status kao i bilo koji drugi stranac. Vi bi placali stan, a ne dom, skolarinu od 4,5 hiljada e. Ne dolazite Vi da bi ovde trosili, nego jer Vam je to najjeftinije. A CG i njeni gradjani nisu davali pare ni u budzet Jugoslavije pa onda SiCg, pa ne znam zasto su imali pravo i tada, a pogotovo sada da koriste budzet Republike Srbije. Ne znam sta Vam tu nije jasno. A o tretmanu Srba u letnjoj sezoni, zaludno je trositi reci. Nikad nisam i nikad necu krociti tamo. Za svoje pare biram gde cu da idem.