PETICIJA ZA ODUZIMANJE NACIONALNE FREKVENCIJE TV HAPPY I POZIV TUZILASTVU DA ISPITA POSLOVANJE ISTE

Quoted post

Anonymous

#30 Re: Re: Re:

2015-06-29 23:44

#28: Ana - Re: Re:  

PISE RRA I DRUGE USTANOVE, STO PODRAZUMEVA I TUZILASTVO. STO SE NOVOG RIJALITIJA TICE, NE TREBA DA SE CUDIS, S OBZIROM DA SU USLOVLJENI UGOVORIMA PRED SAMO FINALE, DOK JOS NISU ZNALI REZULTATE ISTOG. VEROVATNO SI PRIMETILA DA SU ZMAJ I JELENA TOTALNO NEZAINTERESOVANI I SMORENI.

Odgovori

Ana

#37 Re: Re: Re: Re:

2015-06-30 14:53:24

#30: - Re: Re: Re:  

Ja sam često pratila parove i dobro sam čula kad su Jelenu nominovali i kad je ljutito reagovala da neče ući ni u jedan rijaliti. To sve navodi da su svi učestvovali na neki način i produkcija i učesnici u prevari gledalaca, to jeste glasača. Iz tog uslovljavanja se moglo bi se zaključiti da su bili uslovljene nekim od tri mjesta, jer je produkcija svojevremeno planirala samo prvo mjesto i posle se predomislila da smiri Jelenu i Zmaja, a Maci su dali utješnu nagradu koja sa onih 5000 iznosi isto kao i Zmajeva treća nagrada. Ne vidim čime bi to mogli biti uslovljeni. Za svako uslovljavanje postoji tabak papira i tužba. Javnost je sto posto bila na njihovoj strani, javljali su se advokati da ih besplatno zastupaju, ali oni su odabrali Maldive i pokolebali gledaoce. Samim ulaskom u ovaj novi rijaliti znači da se solidarišu sa ovom TV koncepcijom i da se slažu sa svim manipulacijama koje su pratile ovaj rijaliti. Na žalost koliko je god neko od učesnika obrazovan i kulturan nema dovoljno kapaciteta da se bori sa vjetrenjačama i sve istjera na čistac. Postavlja se pitanje gdje tu karakter. Pretrpjeti sve bestijalnosti, orkestrirane napade, laži, pljuvanja po medijima, razna podmetanja od nadobudnih urednika i poluobrazovanih voditeljica,preživjeti fizički napad, gledati svog nekažnjenog napadača u večeri proglašenja pobjednika u publici i opet ući u rijaliti iste TV kuće to je totalna autodestrukcija i samoponižavanje. Na kraju pravdati to uslovljavanjem isplate honorara. Znate šta, da sam ja na njenom mjestu, sve bi oni meni trčeći isplatili honorar i još bi im spucala tužbu za nanošenje duševnog bola za dva puta uvođenje nasilnika u riijaliti, što se po propozicijama ne smije i debelo naplatila odštetu i još im naplatila troškove suđenja.  Ipak hoću da vjerujem da sudsvo u Srbiji nije toliko korupirano i da bi presuda bila u njenu korist.

Mi ne znamo, učesnici i TV znaju, postoji i druga mogućnost koja je isto tako vjerovatna da su se uplašili  javnosti i peticije koja kruži na mnogim portalima pa su Zmaju i Jeleni nešto ponudili i na brzinu ih uveli, jer je Jelena sinoć kad je ušla (koliko je i njoj vjerovati) izjavila da je  prije dva sata pozvana. A ni Bojana, ni ostali učesnici mi nisu djelovali nešto veselo.

Ovo su neka moja razmišljanja voljela bih da ih prokomentarišete.